Doorgaan naar hoofdcontent

Leerproces

Ja, ik weet dat de hele mensheid er al lang eentje heeft, maar ik dus nu pas. En dat alleen nog omdat van mijn oude mobieltje deze zomer de batterij stuk ging. Maar goed, een mens moet mee in de vaart der volkeren, dus ben ik nu in het bezit van een smartphone. Dat is nog wel even wennen zeg, ik zit weer helemaal in een leerproces. Gelukkig hebben dochter en schoondochter die ook in Stolwijk wonen dezelfde en kan ik met mijn vragen bij hen terecht. Die zal ik de komende weken nog genoeg hebben.

Reacties

Emie zei…
Doe maar lekker modern, jij. Daarmee heb je van mij de állerlaatste Nederlander zonder smartphone gemaakt. Succes ermee, het went vast snel en voor je het weet wil je niks anders meer.
gewoonhannah zei…
Haha, de één na laatste, want ook ik weet eigenlijk niet wat ik met zo'n ding moet;-) Maarre, is daarom de foto die je plaatste ook een beetje donker?
Groet Hannah
gewoonhannah zei…
oh, ineens is er toch een beeld, uh telefoon;-)
Marthy zei…
Hannah en Emie, ik wist ook eigenlijk nooit wat zo'n ding toe kon voegen aan mijn leven. De kinderen hebben me over de streep gehaald. Mam, dan kan je een fotootje nemen en gelijk doorsturen aan ons en dan kunnen wij dat ook doen naar jou, van de kleinkinderen bijvoorbeeld. Ja, en dat laatste, hè.....
Joop zei…
Ongekende mogelijkheden heb je nu in handen.
Ineke zei…
Welkom bij de club....Kan ik mijn foto van vorige week nogmaals naar je toesturen. Vond het al vreemd dat ik geen reactie van je kreeg - weet nu de reden! Cu in Nieuwkoop
Marthy zei…
Ongetwijfeld, Joop. Ik moet er alleen nog achter komen.
Marthy zei…
Stuur die foto maar, hoop dat ik daar wat mee kan. Tot morgen.
wietske zei…
Ik vind het stoer dat je het gewoon weer eigen maakt! Waarschijnlijk leer je het heel snel.
Marthy zei…
Ik doe mijn best, Wiets, en wordt bijgestaan door Floor, Bas en Christianne.