Keuzes

Wat ga je doen als je een leuk dagje uit wil gaan met vier kinderen waarvan de oudste zeven jaar ouder is dan de rest. Eigenlijk loste dit probleem zich vanzelf op. In eerste instantie vroegen we het aan Sebas en Luuk en die twee hadden er wel oren naar om een museum te bezoeken met vliegtuigen, tanks en jeeps. En toen ik aan de jongens vroeg of Saar dan ook mee mocht vonden ze dat prima. Ach, en van Saar weet je dat die zich toch wel vermaakt, die maakt van alles een feestje. 

En toen zei Thijs dat hij ook wel mee wilde, het leek hem wel gaaf. Dus toen gingen we uiteindelijk met alle vier de kinderen op stap. Ze kunnen gelukkig heel goed met elkaar opschieten, hebben echt lol met elkaar en de jongens zijn heel lief voor Saar.

De keuze van het museum bleek dit keer een schot in de roos, dat leeftijdsverschil maakte daar niets uit. Misschien dat het wat moeilijker wordt als Thijs nog een paar jaar ouder is maar dat zien wel dan wel weer. 

Reacties

 1. Nou, dít hebben jullie toch alvast te pakken met zijn zessen. Wie dan leeft wie dan zorgt, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als de kinderen het het goed met elkaar kunnen vinden kan zo'n dag niet meer stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk stoeien ze af en toe met elkaar, het zijn tenslotte jongens maar alles gaat in goede harmonie, gewoon leuk.

   Verwijderen
 3. Ik vind je foto's allemaal mooi hoor, dat weet je wel. Maar zulke foto's van Saar met het kroontje, daarom is het zo leuk om iets weg te geven op mijn verjaardag! En dank je wel voor je leuke post, was een fijne verrassing toen ik vanmiddag thuis kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een vriendin uit Oudewater van mijn wandelclub daar vroeg me het patroon van het kroontje, ze wilde er een paar kleine meisjes blij mee maken. Ik heb haar de link naar jou blog en die van Jessica gegeven.

   Verwijderen
 4. Ik hou dit in gedachten voor ons jaarlijkse uitje, dankjewel Marthy, aan de foto’s zag ik wel dat er veel te beleven is

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.