Even achter laten


Morgen rijden we voor ruim een week naar Nederland dus heb ik net nog even een rondje tuin gedaan om afscheid te nemen. We hebben hard gewerkt de afgelopen veertien dagen, zowel de moestuin als de siertuin liggen er prachtig bij. Ook alle rozen en vlinderstruiken die her en der op ons terrein staan zijn gesnoeid en gisteren nog de nieuwe scheuten van de frambozen aangebonden. Door het mooie weer van de afgelopen tijd is veel in bloei geschoten. De kersenboom staat prachtig te zijn, helemaal overdekt met witte bloesem. Twee verschillende seringen komen net in bloei evenals de sneeuwbal op de grens met de buren. En wat te denken van deze prachtige irissen, de eerste, want ik heb verschillende soorten. Ik heb bijna moeite om dit alles achter te laten maar tegelijkertijd sta ik te springen om de kinderen en kleinkinderen weer te zien.Reacties

Emie zei…
Bij ons zijn weer de irissen verdwenen. Ik geef het op. Leuk hoor, kinderen en kleinkinderen weer te zien. Geniet maar lekker en rij voorzichtig.
Marthy zei…
Jammer van die irissen, Emie, hier groeien ze als onkruid. Het zal wel in het verschil van grond zitten en dan moet je gewoon accepteren dat ze het niet doen.
Joop zei…
Doe de groeten aan Nederland:). Goeie reis en veel plezier straks.
Marthy zei…
En dan speciaal aan Stolwijk, Joop?
Ineke zei…
Goede reis naar Stolwijk en ga lekker genieten van de (klein)kinderen. Tot dinsdagavond. Ik kijk naar je uit.
Muggenbeet zei…
Ik ken het gevoel: 2 weken vakantie gehad en geleefd in het groen en dan maandag terug vertrekken om tussen 4 muren gaan te werken.... Geef mij de tuin maar maar zonder centen geen eten :)
Marthy zei…
Inmiddels weer veilig thuis Ien, tot dinsdag.
Marthy zei…
We leven daar in Frankrijk zo intens in de natuur Ludo, dat ik moeite heb dat los te laten, vooral in deze tijd van het jaar als je iedere dag weer iets nieuws ziet in je tuin.