Doorgaan naar hoofdcontent

Dromerig licht

Vroeg in de ochtend foto's maken, ik doe het eigenlijk veel te weinig terwijl ik wel een ochtendmens ben. Het probleem is dat ik me er geen tijd voor gun, denk altijd dat andere dingen belangrijker zijn. Maar toen ik gisterenochtend het fruit inspecteerde nam ik de gelegenheid waar om ook hier en daar wat foto's te nemen in het zachte ochtendlicht.


Toen we een uurtje later vijgen plukten zag het er al weer heel anders uit. Dan kan je dat dromerige niet meer vangen, het licht is harder maar ook nog wel mooi. Ik heb me hierbij voorgenomen om dit meer te doen, zeker als straks het licht nog zachter gaat worden.



Reacties

Onliemie zei…
Dankjewel vroege vogel voor de prachtige foto's! :-)
jeanne zei…
O, ik voel gewoon de Ochtelijke warmte die erbij hoort. Prachtig geschoten!
Sjoerd zei…
Jammer dat er soms in de ochtend wat mist hangt, maar mooi strijklicht is er dan zeker.
Emie zei…
Op de een of andere manier vind ik het ook een beetje herfstig. De intensiteit van de kleuren loopt wat terug, of is dat louter lichtval?
Marthy zei…
Het geeft wel een beetje die indruk, maar ik denk toch dat het lichtval is.
Vlimbouter zei…
Heerlijk , hé, dat ochtendlicht. In Frankrijk ga ik altijd 's morgens vroeg heel alleen wandelen om te genieten van het vroege ochtendlicht. Je hebt het heel mooi weten te vangen op je foto's.
Marthy zei…
Ik heb me voorgenomen om dat ook maar eens te gaan doen, heel vroeg wandelen. De wereld is zo mooi op dat tijdstip, Lut.