Er valt hier van alles te oogsten en dat komt allemaal tegelijk. Ik heb de laatste dagen twee keer vijgenjam gemaakt, aardbeiensaus voor over de yogurt en het ijs en vandaag maakte ik tomatensaus. Het recept van deze gevulde saus waarin tomaten, paprika, uien en courgette in worden verwerkt vinden jullie hier. Het is natuurlijk wel wat werk maar van de winter ben ik er heel blij mee. Ik gebruik deze saus voor de pasta maar ik maak er ook vaak een snel pannetje soep mee. Ik ben voedsel intolerant, kan niet tegen allerlei toevoegingen zoals bijvoorbeeld chemische hulpstoffen (E-nummers). En dat is nou het mooie van al mijn potjes, ik weet zeker dat er niets vreemds in zit, gewoon puur natuur. Ondertussen zijn ook de mirabellen rijp, maar die wachten maar een dagje, ik neem morgen vrij!
Ons dagelijks leven in Frankrijk en in Nederland
Reacties
Lieve groet
Ook ik eet bewust en vers, en het gezin profiteert daar van mee