Doorgaan naar hoofdcontent

Bohemian Rhapsody

Ik had hier al de hele winter twee vrijkaarten liggen voor een Pathé bioscoop maar meestal gaan we naar het Filmhuis in Gouda, lekker dicht bij. Toen ik goede recensies las over de film van Queen ging ik toch even op internet bij de Pathé bioscoop in Scheveningen kijken en daar draaide hij. Ja, en toen was de recensie van blogvriendin Bertie het laatste zetje, ik reserveerde twee plaatsen.

Tjonge jonge jonge, wat heb ik genoten en tot mijn verbazing de man naast mij ook. En geloof me, die is niet zo snel enthousiast. Ik zat mee te klappen, te zingen en te stampen, ja ik ging echt uit mijn dak om het maar even populair te zeggen.

Ik kan het verhaal vertellen maar dat is niet zo belangrijk. Kijk naar de trailer en dan begrijp je wat ik bedoel. Op naar de bioscoop.

Reacties

Ik vond het een heerlijke film, zou hem zo voor de tweede keer kunnen zien en weer net zo vrolijk uit de bioscoop komen!
Marthy zei…
Zo voel ik het ook, Antoinette 😊
In de weer zei…
Moest er toch maar eens heen !
Marthy zei…
Doen, Toos, je zal genieten.
Marthy zei…
Wat Antoinette zegt, je wordt er vrolijk van en wie wil dat nou niet.
Emie zei…
We zaten vanmiddag bij de tandarts en het gesprek ging (voor zover dat kan bij de tandarts) over deze film. De tandarts was er razend enthousiast over. Ik zei dat ik er ook graag naar toe wil, maar voor Adrie hoeft het niet zo nodig, vertelde hij haar. Wij gaan vaak naar het filmhuis, zei hij erbij. Dus moet ik weer erg lachen toen ik jouw blog las. En ik heb het Adrie ook maar even voorgelezen. Ik ga dus zeker, binnenkort. Mét of zonder man, ik wil deze film zien!
Niet twijfelen, gewoon gaan! de film geeft zo'n mooi tijdsbeeld en is gewoon goed!
Anoniem zei…
prachtige film , inderdaad.
Werd er echter helemaal niet vrolijk van ,maar vond het eerder triest.
Iemand die zo rijk en beroemd was en dan zo ontzettend alleen en eenzaam.
Wel zeer geloofwaardig gespeeld door de hoofdrolspeler en dat moet toch een moeilijke rol geweest zijn.
groeten, Hanny
Marthy zei…
Natuurlijk is het triest dat iemand die zo succesvol is tegelijkertijd ook zo eenzaam is. Maar zijn dat niet veel beroemde mensen? Bij mij overheerste toch het blije gevoel wat ik kreeg van die geweldige muziek.
Marthy zei…
Ik had het niet echt verwacht maar Mart vond de film geweldig.
Ik vond het een fantastische goede film. Inmiddels al twee keer gezien en ik zou zo weer een derde keer gaan...... X