Doorgaan naar hoofdcontent

Geen weer

 Het plan was om gisteren met vrienden vanaf het Centraal Station Amsterdam het IJ over te steken en vandaar een wandeling door Amsterdam Noord te maken. Nou, ik kan er kort over zijn, de wandeling ging niet door, het was geen weer om te wandelen. 

Normaal gesproken laten wij en ook onze vrienden ons door wat spetters niet tegenhouden maar dit was geen doen, het bleef regenen daar langs het IJ waar we stonden te wachten of we nou wel of niet zouden overvaren. Daarbij stond er ook nog eens een ijskoude wind, brrr…. het was weer voor warme chocolade melk. En dat gingen we doen aan de overkant in het restaurant van Eye filmmuseum. Warme chocolademelk met slagroom, we kwamen weer helemaal bij.

Op de terugweg naar de pont spotten we nog een gebreid kunstwerk, leuk.

Ik maakte deze foto toen de pont zich net weer begon te vullen en dat gaat heel snel, hij staat zo weer vol met mensen met of zonder fiets. Er varen er twee af en aan en ondanks het hele slechte weer stonden ze iedere keer weer stampvol mensen.

Vanaf Centraal namen we de metro naar Noord waar onze auto stond. Op de heenweg hadden we al een probleem om op de P+R te komen door een storing en nu was er weer iets aan de hand met een betaalautomaat. Maar dat werd zo te zien deskundig opgelost met een tandenborstel😊.

Reacties

Hadden we elkaar zomaar tegen kunnen komen, maar ook wij gingen toch maar niet naar de bioscoop!
Pippa's Hus zei…
Het was inderdaad geen weer om te wandelen gisteren! Vandaag ook niet trouwens! Brrrr. XX Esther
Sjoerd zei…
Het gereedschap van de vakman...
In de weer zei…
Hier stormde het flink, overal de wegen bezaaid met uit de bomen gewaaide dooie takken. Wij moesten er wel even doorheen en de wind trok flink aan de auto, maar daarna zaten we heerlijk binnen op een feestje van vrienden die hun 50 jarig getrouwd zijn vierden.
Gelukkig zal je wel allerlei leuke dingen waar je foto's van kon maken, haha. Het leek wel herfst gisteren en vandaag.
Emie zei…
Even dacht ik dat je mee zou lopen met de klimaatmars in Amsterdam :)
Marthy zei…
Ik gebruik ook vaak een tandenborstel voor schoonmaakklusjes.
Marthy zei…
Ja, bij jullie in het zuiden was het nog veel gekker.
Marthy zei…
We zijn veel van die dapperen tegen gekomen, Emie en we vonden het flinkerds dat ze toch erop uit gingen om te demonstreren ondanks het slechte weer.
miekequilt zei…
Als jullie al niet wandelen, dan moet het echt slecht weer zijn. Hopelijk klaart het op, want het is wel erg veel nattigheid.