Le Serret

Ons gehucht telt vijftien huizen maar er worden er nog maar vier permanent bewoond. De rest is in gebruik als vakantiehuis, dus 's zomers is het gezellig 'druk' in ons dorp. Iedereen doet op zijn manier zijn best om Le Serret zo mooi mogelijk te houden en we zijn altijd in de weer rond huis en tuin. Mijn tuin wordt veel geprezen door mijn buren maar gisterenavond was Marie-Christine aan de beurt, zij kreeg veel lof over haar prachtige hortensia's. We zaten in de tuin bij Patrice en Sylvie aan het jaarlijks repas van onze dorpsvereniging, dit keer 's avonds gehouden. Er doen niet alleen dorpsbewoners aan mee, Les Peyses bijvoorbeeld was goed vertegenwoordigt met vriend Jan en onze Belgische vrienden Andre en Carine. Wat is het toch leuk om met allerlei lieve mensen lekker lang aan tafel te zitten. Alweer een heerlijke avond!

Reacties

 1. Aan tafel zitten met leuke mensen in een mooie omgeving, dat is het absolute summum. Fijn dat er tijd is om zo te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik je blog dagelijks lees wil jij voorlopig nog niet terug naar Stolwijk - en gelijk heb je. Blijf maar lekker genieten hoor. De familie komt vanzelf wel een keer naar jullie toe en da's dan dubbel genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige hortensia's zeg!! Bij ons komen ze nog niet zo goed op gang. Ik denk dat ik de mijne moet verplaatsen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na al het harde werken is het heerlijk om nu te genieten, Emie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat dubbel genieten is begonnen Ieneke, gisteravond zijn Bas, Christianne en Luuk aangekomen. Maar ik zie toch wel uit naar een avondje sauna met jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze hortensia's staat op het noorden, krijgen dus niet de hele dag zon, Dees. En wij hebben hier ontzettend vruchtbare grond, alles doet het. Het is vulkaangrond hier.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.