Opgefrist

In mijn border blijven er nieuwe planten in bloei komen, hier de witte zonnehoed (Echinacea). Op de achtegrond de salvia "Purple Rain", een dankbare plant die bloeit tot in het najaar. Alles doet het dit jaar bijzonder goed in de tuin, zal wel komen door het vele vocht wat hier gevallen is. Vannacht weer een fikse onweersbui met veel regen, vanmorgen drupte het nog wat na en daarna werd het buiten weer heerlijk met een opgefriste tuin.

Reacties

  1. Dat scheelt een hoop gesproei Marthy. Prachtige foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi die euchinea. Vanavond en ik ook lang in de tuin bezig geweest. Onze muurtjes waren te veel met varens bedekt en ik heb er een heleboel weggesneden. Dat is de enige manier, want er uit trekken kan niet, dan trek je het zand tussen de voegen uit en vallen de stenen er uit. De ervaring leert dat je voorzichtig te werk moet gaan. Enfin, het oude muurtje is weer in zicht en dat is ook prachtig. Op de grond staan allemaal gekleurde vaste geraniums en die komen nu veel mooier uit. Wij zouden wel een buitje kunnen gebruiken. Het is hier ontzettend droog! Groeten en ik heb ook gereageerd op je vorige berichtjes. Lilian

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja Lilian, al dat groen houdt je wel bezig. Net een paar uurtjes in de moestuin gewerkt, want met een paar van die buien schiet het onkruid de grond uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.