Uitrusting

Toen we een paar weken geleden voor het laatst in Nederland waren vond Mart het niet nodig zijn tas met fietsspullen mee te nemen naar Frankrijk. Voorlopig toch geen tijd, wimpelde hij het af toen ik erover begon. Maar ja, de druk begint wat af te nemen en dan gaat een mens aan andere dingen denken. Ik had het eigenlijk wel verwacht en vond het dus niet vreemd dat hij deze week begon over die tas die in Stolwijk in de garage achter gebleven is. Om een lang verhaal kort te maken, we zijn naar Privas gereden en hebben een complete nieuwe fietsuitrusting aangeschaft, voor het eerst van zijn leven niet uit zijn eigen winkel. Morgen gaat hij fietsen!

Reacties

 1. Groot gelijk hoor. Hij heeft hard genoeg gewerkt. Enne....altijd handig om niet mis te grijpen: zowel in Stolwijk als in Frankrijk.
  Ik wens hem veel fietsplezier.
  En jij pakt zeker een lekker boek?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dacht ik er ook over, Ineke. Zowel in Frankrijk als in Nederland zijn fietsuitrusting. En ik? Ik heb een vriendin gebeld en wij gaan morgenochtend wat gezelligs doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zit je in de buurt van Mont Ventoux?
  Daar komt vandaag de Tour DF langs, ga tie vast een stukkie meefietsen....

  HiHa albert

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig hebben we twee jonge Nederlanders die het meer dan goed doen in de Tour, Albert. Hoeft die ouwe knakker van mij niet aan mee te doen, hij zou geen kans maken. Alhoewel, hij heeft een neef die het in zijn jongere jaren nog niet zo slecht deed in die Tour. Ra, ra?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.