Toch maar bruin

De eerste logeerkamer staat in de verf. De balken zijn bruin geworden, het donkerrood wat ik van plan was vonden we toch te onrustig voor een slaapkamer. De muren zijn mooi geworden. In de gîte hebben we de oorspronkelijke natuurstenen muren in het zicht kunnen houden, hier helaas niet. De stenen waren erg onregelmatig en in vreselijke kleuren geschilderd. Nu zijn de muren met een dunne laag gestuct en daarna met muurverf geschilderd. De andere logeerkamer krijgt dezelfde behandeling en dan hopen we volgende week de vloeren te kunnen beitsen. Eerst maar eens op internet zoeken naar een bedrijf waar we een parketschuurmachine kunnen huren, want om dat nu allemaal met de hand te doen is te gek.

Reacties

  1. 't Wordt wel mooi hoor! Ik denk dat de gasten verrast zullen zijn over de sfeer die jullie hier maken.
    Wij zitten vreselijk te dubben of de buitenkant van het huis en pierre zullen laten maken. Ik heb namelijk geen zin in stijgers die de rest van de zomer blijven staan. Onze klusser kan namelijk alleen maar op zaterdag en je kunt er niet van op aan dat hij dan elke zaterdag komt. Klussen zat. Na de zomer gaan wij weer terug. Natuurlijk wil ik er bij zijn als hier gewerkt wordt, dus wellicht besluiten we het volgend jaar te laten doen. Soms sta je voor dilemma's, maar dat herkennen jullie vast wel. Groeten van Lilian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met zo'n enorme verbouwing die wij (bijna) achter de rug hebben wordt je voortdurend voor dilemma's geplaatst. Gerlukkig ben ik flexibel en ook nog een snelle beslisser. Dat snelle beslissen moest ook wel, anders kom je nooit aan een eind.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.