Pittig jaartje

Vandaag vertrokken uit Le Serret op weg naar Nederland voor de winter. We hebben sinds augustus vorig jaar in dit gebouw één heel nieuw huis gebouwd, de vakantiewoning, en ons eigen huis op een haartje na geheel gerenoveerd. We hadden daarbij hulp van twee zeer vakkundige bouwvakkers maar er werd door ons keihard meegewerkt. Het was een zwaar jaar, af en toe te gek, ik geef het toe, maar we kijken nu met veel voldoening naar wat er neergezet is en zijn ook wel trots op wat we, ondanks onze leeftijd, gepresteerd hebben. Volgend jaar wachten ons hier weer nieuwe uitdagingen, maar eerst Stolwijk, here we come!

Reacties

 1. Een pracht resultaat waar wij gelukkig al van hebben kunnen genieten. maar we zijn blij dat jullie de komende tijd wat dichter bij zijn...stolwijk here we come!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was voor mij als lezer ook erg leuk om van jullie verrichtingen op de hoogte te worden gebracht. Het verdient veel respect wat jullie daar tot stand hebben gebracht. Petje af. En dan nu heerlijk de winter in familiekring doorbrengen. Omdat ik je dagelijks volg, snap ik heel goed wat jullie voortijdig naar NL brengt. Dat wordt vast een hele lieve foto als het zover is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn ook blij Wiets om weer eens een half jaar dichter bij jullie te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank voor het compliment Emie en jij begrijpt goed dat het deze winter extra genieten wordt!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.