Doorgaan naar hoofdcontent

Saar

Gisteravond om kwart voor tien is onze kleindochter geboren, haar naam is Saar. Moeder en dochter van ruim acht pond verkeren in blakende gezondheid. Haar ouders, Bas en Christianne, maar ook wij, zijn apetrots en gelukkig met dit kleine wondertje. Een zusje voor Luuk en de eerste kleindochter na drie kleinzoons. In stilte hoopten we met zijn allen op een meisje, we wisten het geslacht niet van te voren, ook haar ouders niet. Ze is prachtig!

Reacties

Emie zei…
Lieve Marthy (en de rest van de gelukkige familie) Van harte gefeliciteerd met jullie mooie kleindochter Saar! We wensen haar en iedereen om haar heen alle goeds toe.
Marthy zei…
Dank je, Emie. Dit stel heeft het zeker niet gemakkelijk gehad om van beide kinderen zwanger te raken, dus dat maakt je extra gelukkig en vooral dankbaar!
Dees zei…
Van harte gelukgewenst met deze prachtige wolk!
astrid zei…
Bonjour Marthy en Martien, hartelijk gefeliciteerd met dit mooie meisje, en natuurlijk de ouders van Luuk en Saar ook.Jullie wens is uitgekomen na 3 kleinzoons ook een kleindochter en met alles erop en eraan en gezond. Heel veel geluk en plezier met al je kleinkinderen. Een lieve groet van ons Astrid en Niko.
Marthy zei…
Ook jij gaat dit eerdaags meemaken en al is het de eerste of de vierde, het blijft geweldig, Dees!
Marthy zei…
Dank voor jullie lieve wensen, Astrid en Niko.
Joop zei…
Hartelijke felicitaties aan ouders en grootouders met zo'n mooie Saar!
Marthy zei…
Dank je Joop, ik kan eindelijk jurkjes gaan kopen!