Aanpakken

We hebben nu wel weer genoeg met ons neus in een boek gezeten vonden we vanmorgen. We gaan vandaag wat doen. Natuurlijk wel binnenwerk, want het blijft hier regenen. De man ging zijn racefiets schoonmaken in de garage en ik de tuinkamer, daar had ik nog niets aan gedaan. Er stonden zelfs nog onuitgepakte dozen, foei.

 Werkje van niks, na twee uurtjes zag het weer blinkend uit. Het volgende wat ik van plan was aan te pakken was de lay out van mijn blog. Ik volg al een tijdje Bloggelientje, een aanrader voor mensen met een blog en daar had ik in een oudere post wat gelezen over de nieuwe thema's van Blogger. 
Ik was er al een keer mee bezig geweest maar schoof het weer opzij, van de winter maar eens doen. Maar nu ik bij verschillende bloggers al wat van die nieuwe thema 's heb gezien en er buiten weinig te doen valt voor mij begon ik vanmiddag maar eens aan het opfrissen van mijn blog.
 De kopfoto moet nog groter, hoe dat weet ik nog niet en ik ben ook de titel van mijn blog kwijt maar verder ben ik aardig tevreden over hoe het is geworden. De rest komt nog wel.

Reacties

 1. Wat gek toch, lijkt net als met mode. Opeens vind je het niet meer staan. Ik had soortgelijke kriebels als jij, maar stel het nog uit. Ben benieuwd, hoe het wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik die nieuwere thema's zag kreeg ik zin in iets anders, Jeanne. Is dat mode, ik denk het wel/

   Verwijderen
 2. Ziet er mooi, modern en strak uit maar ik moet wel even wennen aan je nieuwe uiterlijk. Persoonlijk vind ik het niet zo prettig als je door moet klikken om de hele tekst te kunnen lezen. Ik ben wel erg blij met je verwijzing naar Bloggelientje want ik heb nog steeds niet mijn privacy-verklaring in orde. Geen tijd, hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel fris tot nu toe, ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Ondanks dat de foto ets kleiner is, is het wel een hele mooie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zit er mooi uit hoor ,en heerlijk he als alles weer opgeruimd is,
  Leuke blog heb je, ik ga je volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi geworden! Voorjaarsopfrisser

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fris en gezellig. Ook een blog vraagt nu en dan een beetje poetsbeurt. Zo blijven we up-to-date 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie strakke vormgeving. Het door moeten klikken voor de rest van de tekst is even wennen, maar vind ik niet vervelend. Ik moest wel even zoeken naar je volgers en gevolgde blogs, maar heb alles gevonden. Ik houd Bloggelientje nu ook bij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van zo'n Bloggelientje kunnen wij veel leren, Mieke.

   Verwijderen
 8. Andere tijden - andere mode. T is wel wat wennen deze nieuwe look. Vond vorige versie best goed . Nu zijn reacties onmiddellijk zichtbaar - is ook gemakkelijk. Doorklikken om volledige tekst te lezen is geen probleem. Blijf je in ieder geval volgen - en ook benieuwd naar het eindresultaat van de vernieuwing!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Komt me heel erg bekend voor jouw lay out! Haha ;-)
  En het is inderdaad wennen dat doorklikken en boven links klikken voor volgers en dergelijke. Maar er zijn er tegenwoordig die nog ingewikkelder zijn vooraleer je vindt waar je kan reageren. Het enige nadeel vind ik dat foto's vaak een kadertje kunnen gebruiken omwille van de witte achtergrond. Tenminste naar mijn gevoel en bij lichte foto's.
  Ik wou gisteren daarom bij mij de achtergrondkleur een beetje aanpassen maar ik durf er niet aan beginnen uit schrik dat weer heel de boel verandert. Dus voorlopig blijft ie ook wit!
  En knap dat jij dit zo even zonder paniek en zweten aanpast! Jij bent een krak! Echt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, geen paniek Kris, maar wel zweten. Ik had op mijn oude blog ook een licht kleurtje als achtergrond want dan vind ik inderdaad vaak de foto's wat mooier uitkomen. Maar daar ga ik nog even over nadenken, eerst dat foutje met die kopfoto oplossen. Hoe heb jij dat gedaan, weet jij raad?

   Verwijderen
  2. Geen idee. Ik weet dat ik lang gesukkeld heb om die "verstopte zijbalk" te krijgen. De kopfoto was geen probleem alleen kreeg ik mijn blognaam niet op de kopfoto en dan heb ik hem er maar boven gezet. Ben ik niet zo tevreden over. Intussen is dat ook weeral enkele weken geleden. Ik zou het echt niet meer weten. Het ging ook allemaal per ongeluk bij mij. Succes in ieder geval en ik vind je blog wel mooi zo hoor! Alleen inderdaad je blognaam moet er uiteraard ook nog bij!

   Verwijderen
 10. Ik heb gelukkig geluk gehad, alleen vandaag op de terugweg een fikse bui. En af en toe wil ik ook wel eens een andere look..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet tenslotte meegaan met je tijd, Sjoerd. Ik had dit uiterlijk al heel lang, dus hup, wat anders.

   Verwijderen
 11. Reacties
  1. Af en toe weer eens wat nieuws houdt de zin er in, Inge.

   Verwijderen
 12. Je blog ziet er prachtig uit Marthy! En dankjewel voor het noemen van mijn blog. Dat vind ik leuk : )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan Nicole, ik heb veel gehad aan jouw hulp.

   Verwijderen
 13. Ik vind deze lay out mooi. Heb toevallig dezelfde gebruikt. Ik was het absoluut niet van plan, was aan het zoeken naar het hoe en wat over de privacy verklaring en kwam zo toevallig bij deze nieuwe thema's terecht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik kwam een paar weken geleden op de blog van Bloggelientje terecht, een aanrader, waarin zij in een oudere post de lay outs van Blogger onder loep nam. Ik vond dit thema direct mooi maar schoof het nog even voor me uit. Bij alweer een regendag dag ben ik er toch maar aan begonnen en ben er nu heel gelukkig mee.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.