Groener dan groen

We reden naar Privas vanmorgen en overal in de bergen hing nog een dikke damp van de overvloedige regen die er gisteren viel. Hier begon het net een beetje op te trekken maar de zon zagen we niet doorbreken. Groen is het wel, dat kan ook niet anders. Verleden jaar om deze tijd begonnen de bermen al wat geel te worden, we hadden toen een lange, hete zomer. Veel te droog was het ook, de wijnboeren klaagden. Het weer, we kunnen er over blijven praten maar er je verandert er niets aan. We houden het moraal hoog.

Reacties

 1. Hier vallen de mussen van ‘t dak en dan zal vanavond het onweer wel losbreken. Meestal frist het dan wel op. Ach ja we nemen het maar zoals het komt nietwaar !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is wat het weer betreft een bijzonder voorjaar, voor jullie, maar ook voor ons hier. Die zon blijft maar schijnen en de bermen zijn geel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We krijgen toch echt steeds meer extremen wat het weer betreft.

   Verwijderen
 3. Blaas jij een beetje naar ons en wij een beetje naar jullie en dan hebben we allemaal een ganse zomer het perfecte weer! Doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch vind ik dat een schitterend gezicht als die damp zo omhoog trekt! In de bergen zie je dat veel beter en vaker dan bij ons.
  Tja, jullie hebben teveel regen en wij soms een beetje teveel zon. Overal waar 'te' voor staat is niet goed, behalve tevreden... heb ik wel eens gehoord.
  Maar op dit moment trekken er fikse buien over Nederland en we hebben er hier ook een staartje van gehad. Ik hoop alleen dat het morgen niet zo benauwd zal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij zijn hier gelukkig heel tevreden, Elizabeth. En inderdaad, die damp in de bergen zoals vanmorgen is altijd heel mooi om te zien.

   Verwijderen
 5. Wel een mooi gezicht. Hier onweert en regent het nu flink. Maar het is goed voor de tuin zullen we maar zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, dat voorjaar en die zomer van vorig jaar...daar kwam geen einde aan. Momenteel zijn de vooruitzichten bij ons prima en ook vandaag was het heerlijk. Maar het onkruid staat niet voor niets tot kniehoogte en ook hier is het hartstikke groen. Dat zegt genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zal heerlijk hebben geroken. Tijdens/na een regenbui zit er veel meer zuurstof in de lucht. Met hardlopen vond ik dat altijd zo lekker.
  Mooie foto, Marthy ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zullen de beekjes/riviertjes nu overvloedig stromen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.