Doorgaan naar hoofdcontent

De schone slaper

Ja, dit moest op de foto, te leuk om er aan voorbij te lopen. Het was een paar weken geleden in Vals les Bains. De twee ijzeren paarden staan daar in een parkje, van de kunstenaar die ze maakte staat wel meer moois in dit deel van de Ardeche. 

De man lag daar volkomen ontspannen, diep in slaap. Ik had alleen mijn mobiel bij me dus moest dichtbij komen om een goede foto van hem te kunnen maken. Hij heeft er niets van gemerkt. 

Heel zachtjes liep ik om hem heen om ook een foto van de andere kant te nemen en vanaf dat standpunt leek het wel of het rechter paard hem ieder moment kon gaan besnuffelen. We hebben er, vanaf een afstandje hartelijk om staan te lachen.

Reacties

Vera zei…
Leuk moment is dit!
In Donderen (Drenthe), staan een paar Shetlanders bij en op de rotonde. Die zijn zo mooi en natuurgetrouw gemaakt, bijna echt. Deze zijn gemaakt door Cees van Swieten en zijn van staal met een grote Drentse zwerfkei als buik
KnutzEls zei…
Te mooi om voorbij te lopen. Ach, hij sliep toch, dus niks gemerkt.
Emie zei…
Zo met de slapende man erbij is deze beeldengroep nog mooier.
Sjoerd zei…
Haha, ik vrees dat ik er ook een foto van zou hebben gemaakt...
Annelies zei…
De slaap der onschuldigen! Precies op het goede moment en op de juiste plek was je daar om die man zo temidden van die paarden vast te leggen. Hij is door dat lachen van jullie toch niet wakker geworden, hè
miekequilt zei…
Wat een mooie paarden. Ze bewaken de schone slaper zo goed, dat hij jullie niet eens gehoord heeft.
Bertiebo zei…
Het is denk ik veel leuker mèt man! Goed gezien. Ik zie voor me hoe je daar aan kwam sluipen!
Goed shot, erg leuk!
Schitterende beeld, en vooral die tweede foto is geniaal!