Lekker


Dit was lekker, Mexicaanse burritos. We aten het laatst bij zoon Bas, ik keek even mee toen hij het gerecht klaar maakte en maakte gauw een paar aantekeningen. We legden een mooi blad stevige sla uit eigen tuin op de wrap en daar ging een vulling op van gehakt, uitje, half preitje, paprika en een heel klein blikje chilibonen. Een volgende keer ga ik het met maïs proberen, lijkt me ook lekker. Ik vergat de kaas maar we deden er nog wel een lepeltje crème fraiche bij.

De kruiden bracht ik mee uit Nederland maar toen ik vanmorgen in de SuperU naar de wraps zocht zag ik dat ze ook deze kruiden verkopen. Die wraps hebben ze al een poosje in hun schappen.  De grotere Franse supermarkten hebben de laatste jaren een aparte afdeling met buitenlandse producten waar ik erg blij mee ben.

Reacties

Emie zei…
Afwisseling van spijs doet eten! Heerlijk.
In de weer zei…
Heerlijk hè Marthy, wij eten ze al jaren. Ik zet alles op tafel wat er in moet en iedereen maakt ter plekke zijn eigen wraps. Gezellig met z’n allen aan tafel. Vooral de kleinkinderen zijn er dol op !
Sjoerd zei…
Ik vind het ook best te eten. ik maak het vaak op zaterdag om niet uitgebreid te hoeven koken.
Ziet er lekker uit!
miekequilt zei…
Lekker. De tip van Toos onthoud ik. Fijn weekend!
willy zei…
het water komt me in de mond

prettige dag Marthy
Janny zei…
Lekker, het leuke is dat je kan variëren, kip i.p.v. gehakt, andere bonen, avocado erbij, tomaatjes, enz.
Zelfs zonder vlees zijn ze lekker, en dan met stukjes tomaat
Echt lekker. Tegenwoordig koop je ook wraps gemaakt van groente, wortel of rode biet bijvoorbeeld, die zijn ook heel lekker. En dat vullen aan tafel met een wat groter gezelschap is zo gezellig om te doen.