Aangekleed

Jarenlang stond dit hoekkastje op onze Franse slaapkamer volgepropt met boeken. Die boeken zitten nog wel een poosje in de verhuisdozen en dit kastje stond vochtig te worden in een kelder bij buurman Robert. Vanmorgen de hal schoongemaakt, die opeens wel erg leeg was nadat ik alle zooi die erin stond opgeruimd had. Dus kastje schoongemaakt, jampotten erin, wat leuke brocantevondsten erop en zie daar, mijn hal is meteen een beetje aangekleed.

Reacties

 1. Je kunt zo een winkeltje beginnen. Alweer een leuk kastje, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is inderdaad een leukerdje en die gaat beslist niet in de verkoop. Hij staat daar mooi en ik denk dat dat zo blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die potjes jam een beetje rommelig staan, horen die niet gewoon in de voorraadkast / kelder? en ze hebben ook niet allemaal dezelfde deksel. Huishouden van Jan Steen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij kan jij met die overheerlijke jam een prima bijverdienste creëerden, leven mooie herinnering toch aan le serret! Of je geeft ze mee....mooie herinnering aan die lieve gastvrouw! Oh ja, en die deksels vind ik juist leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben jij soms etaleur, alles ziet er altijd goed geplaatst ui bij jou!

  Groet Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jacek, jij was altijd al goed met kasten, ik herinner me de kasten in de werkplaats die jij in de vakanties altijd schoonmaakte en herindeelde. Dus...., over een week of drie ben je hier en dan mag je je gang gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee, Wietske, ik ga mijn gasten er een mee geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien ben ik mijn roeping misgelopen, Albert, maar ik vind het leuk om te doen en moet al die spulletjes die ik op de brocantes koop toch ergens een plekje geven.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.