Doorgaan naar hoofdcontent

Klus geklaard



De voorkant van ons huis is hoog, heel hoog en daar kom je pas achter als je twee mannen daar boven je ziet staan. Ik heb hoogtevrees en zou nooit op die steiger durven, zelfs Mart en Joop hadden er wat moeite mee. Het gevaarte was op vier punten aan de muur verzekerd en er kon niets gebeuren werd me verzekerd, maar toch... Gelukkig is inmiddels het werk gedaan en zitten rondom het huis prachtige goten van zink. Behalve dat het mooi staat is het goed voor de vochthuishouding in en rondom het huis en zijn we af van het water dat van het dak af klettert als het regent. Omdat de steiger er toch stond kon de inox binnenpijp ook meteen in de schoorsteen gemonteerd worden. Weer een klus klaar! 
 

Reacties

Emie zei…
Wat zullen jullie binnenkort tevreden naar NL gaan! Dappere en knappe mannen hoor. Vraagje over het aardbeienbed van een paar dagen geleden: is dat vorstbestendig of plaats je er nog iets overheen?
Goede reis terug.
astrid zei…
ziet er mooi uit, jullie zullen wel blij zijn dat het klaar is, volgens ons heb je vandaag de vuurdoop of alles droog blijft, hier regent het op 't ogenblik oude........
Marthy zei…
Dat is vorstbestendig Emie!
Marthy zei…
De mannen vonden het prachtig om te zien dat de muren droog bleven, Astrid, ondanks de harde regen.