Nieuwe huiskleur

Meestal kunnen we tijdens onze wandeldagen wel ergens koffiedrinken. Zo fijn al je een paar uur hebt gelopen en dan even naar de toilet kan en dan kan gaan zitten met koffie en iets lekkers. Maar soms is er gewoon niets open zoals deze keer. Er stond in het routeboekje een kopje aangeduid in St. Jansklooster maar het café daar was gesloten. Even verderop was een Coop supermarkt......zouden ze daar een koffiehoek hebben vroeg ik me af. De rest van het gezelschap keek me wat bedenkelijk aan maar ik liep toch naar binnen. Ze hadden er zelfs een koffietafel met drie stoelen en een heel aardig winkelmeisje, zij haalde nog een vierde stoel. We kochten een pak koeken en tapten vier bekers heerlijke koffie die we op ons gemak opdronken. Het winkelmeisje kwam weer langs en vroeg of we nog een tweede kopje koffie wilden die ze maar direct even voor ons neerzette. Wat een service, echt geweldig. In mijn eigen supermarkt is de huiskleur nog groen, het is een Emté, maar dat gaat natuurlijk veranderen nu dat concern overgenomen is door Jumbo/Coop. Na deze positieve ervaring met Coop heb ik er geen probleem mee als de huiskleur nu naar oranje gaat. Dit laatste is natuurlijk maar een grapje want service is niet gebonden aan de naam van een supermarkt. Die van ons is een super supermarkt, fijn personeel, goede service. Maar we zijn wel benieuwd naar de nieuwe huiskleur, wordt het geel of oranje?

Reacties

 1. Gisteren een nare ervaring bij de Hema, terwijl we een week eerder zo leuk geholpen waren. En bij de Plus heel goed geholpen. Ons idee: het kan tegen zitten en mee, maar je bent echt afhankelijk van de bui van het personeel. Dus het maakt niet uit welke kleur een winkel heeft, het personeel moet het doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ik heb zaterdag even met 'onze Gerrit', eigenaar van de supermarkt staan te praten en het zal wel oranje worden.

   Verwijderen
 3. Leuk, dat jullie zo vriendelijk werden geholpen. Bij ons is de Appie afgelopen week omgebouwd naar een Plus, dat felle groen knalt op je af als je richting de winkel loopt. Ben er nog niet binnen geweest, had geen boodschappen nodig, we zullen het komende week gaan zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou het toejuichen als in iedere supermarkt schone openbare toiletten zouden zijn zodat ik niet met samengeknepen billen snel, snel mijn boodschappen naar huis moet brengen .... Koffiehoekje mogen ze van mij dus inruilen daarvoor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb in mijn eigen supermarkt ook geen koffiehoekje nodig. Denk wel dat voor veel mensen een toilet heel fijn zou zijn.

   Verwijderen
 5. Waar vind je het nog dat je zo vriendelijk geholpen wordt? Een goeie indruk voor de nieuwe supermarkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. IK ben erg gehecht aan mijn Appie, waar ze ook altijd vriendelijk klaarstaan en de koffie heerlijk smaakt. Groet El

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook erg gehecht aan mijn supermarkt, El. En dan maakt het niet uit welke kleur die heeft.

   Verwijderen
 7. Heerlijk wanneer je zo welkom bent! Mijn geboortestreek staat daar niet om bekend, maar we evolueren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Onze Appie" heeft een klantentoilet en een grote koffiehoek. Ik zit er nooit, maar het is wel veilig als je weet dat je in geval van nood er terecht kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geniaal en een goede tip Marthy, ik zou nooit op het idee komen om in de supermarkt een bekertje koffie te nemen als er geen koffie gelegenheid is onderweg. Zeker in deze tijd van het jaar is warm en droog zitten zo heerlijk en zeker niet onbelangrijk!
  Wat is een vriendelijk woord toch van grote betekenis!!
  Fijne dag,
  groet Marrian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had het ooit een keer eerder gedaan, Marrian, toen ik nog wandelde met een vriendinnengroep. Het is al jaren geleden, het was koud, regenachtig en we konden nergens koffie krijgen. Het was geloof ik bij een AH en niemand maakte zich er druk over dat wij daar even koffie dronken.

   Verwijderen
 10. Goed bedacht. En de koeken kocht je erbij. En de reclame die jij nu maakt is onbetaalbaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.