Doorgaan naar hoofdcontent

We kunnen niet meer zonder......

Sinds een paar dagen doet mijn printer het niet meer en die is nog geen jaar oud. Servicedienst van Epson gebeld en ik kreeg een jongeman aan de lijn die al direct klonk of hij totaal geen zin had om wie dan ook te helpen. Zijn eerste vraag, op een snauwende toon, was waar ik vandaan belde en na mijn antwoord dat ik dat uit Frankrijk deed kreeg ik te horen dat ik me dan maar met de Franse servicedienst in verbinding moest stellen. Ik vertelde hem toch nog  even snel dat mijn printer het altijd gedaan had en nu niet meer. 'U gebruikt zeker Windows 10' vroeg hij en na mijn 'ja' kreeg ik te horen dat Windows een grote update had uitgevoerd (klopt!) waarna veel printers het niet meer deden. Ik moest alle Epson software verwijderen en daarna opnieuw installeren. Heerlijk, dit is echt mijn favoriete bezigheid op maandagmorgen! Ik weet nog wat een problemen ik verleden jaar had toen ik die nieuwe printer aan de praat moest krijgen en dan nu weer dat gedoe. Nou ja, het regende buiten dus in de tuin werken zat er niet in, aan de slag dan maar met de moed der wanhoop. Het duurt hier met dat trage internet een eeuwigheid om die grote bestanden te downloaden maar uiteindelijk is het zowaar gelukt. Nog wel even stoeien met de Wifi installatie maar dat lukte ook. Echt, af en toe zou ik al die apparaten de deur uit willen doen, laptop, smartphone, printer, wat zou dat een rustiger leven zijn. Maar helaas, we hebben ons afhankelijk gemaakt van die apparaten en kunnen niet meer zonder.

Reacties

Wat knap van je. Ik stoei nog met dat AVG en heb geloof ik iets gewist wat ik nodig had. Bij mij lukt het dus nog lang niet.
Onliemie zei…
Opperste bewondering dat je daar zelfs al maar aan begint. In nog geen 1000jaar zou mij dat lukken. Hier is het stralend weer een snikheet! Stuur ik je wat? 😇😇😇😜
KnutzEls zei…
En dat gebeurt altijd zo ongelegen. Goed dat je het fikste. Powerlady!!
Emie zei…
Goed van je om die koe bij de horens te vatten, zoiets vergt moed. En dat het dan ook nog gelukt is, is een felicitatie waard!
Ageeth Mooij zei…
Goed gedaan Marthy! Ik besteed dit soort klusjes heel graag uit ;-)
Pippa's Hus zei…
Wat goed dat je er toch maar aan begonnen bent. XX Esther
Anoniem zei…
Knap hoor ik leef heerlijk zonder al deze ziekmakende apparatuur, vroeger hadden we ze ook niet en ook niet nodig dus je hebt de keus.

Gr Jan.
Marthy zei…
Ha, Jan, leuk dat je reageert. Hoe is dit bericht van jou de lucht in gekomen?
Engeltjes?
Marthy zei…
Had ik ook graag gedaan, Ageeth maar ik zal het hier zelf moeten doen.
Marthy zei…
Ik moest echt een paar dingen printen m.b.t. het vakantiehuis dus ik dwong mezelf er voor te gaan zitten, met grote tegenzin, om de klus te klaren.
Marthy zei…
Ik doe vaak eerst een paar stomme handelingen voordat ik tot een oplossing kom, Jeanne. Maar dat zie dan maar als een leerproces.
Marthy zei…
Van het weer hier zou je diepdroevig worden, dus blaas maar hard.
Marthy zei…
Het meest enge in deze operatie vond ik nog het verwijderen van die oude bestanden. Ik ben dan altijd bang dat ik teveel wegsmijt.
Marthy zei…
Soms moet je streng zijn voor jezelf, Esther;-)
Bertiebo zei…
Nee goed zeg!!! Ik zou het nooit hebben gered
Bertiebo zei…
Ik zei dus Jee goed zeg
Wat super dat jij dat doet, ik laat zoiets met heel veel liefde over aan mijn man
Marthy zei…
Ik heb die printer echt nodig voor onze verhuuractiviteiten dus ik moest me er wel mee bezighouden, Bertie. Ben heel blij dat het gelukt is.
Marthy zei…
Die man van mij laat het met heel veel liefde aan mij over, haha.
Marc Dufraing zei…
Ik snap het volledig! We zijn nog van de generatie voor wie dit een echte klus is. Maar er zijn ook jongeren die er nog minder kaas van gegeten hebben en die kunnen het dan niet zelf oplossen. Goed gedaan!
Marthy zei…
Zeg dat wel, Marc, een echte klus. Maar ik ben best wel een beetje trots dat het me gelukt is.
Hoera! Je potje worstelen met de printer heb je gewonnen.