Op gang komen

Ik heb de laatste maanden veel leuke post ontvangen waar ik erg blij mee was maar iets terug sturen kwam er niet van. Voor het vertrek naar Nederland heb ik altijd veel te doen en eenmaal hier lijkt het wel of ik het vreselijk druk heb. Wat helemaal niet zo is maar mijn dagen vliegen voorbij zonder dat er echt iets bijzonders uit mijn handen komt. 

Het gekke is dat ik daar als we in het voorjaar in Frankrijk aankomen nooit last van heb. Daar duik ik meteen de tuin is waar op dat moment genoeg te doen is. Hier is minder te doen en tegelijkertijd komt er veel meer op je af. Het geeft niet maar ik heb me nu toch echt voorgenomen om boven in die leuke werkkamer te gaan zitten en eens op gang te gaan komen. De ideeën zijn er al.


Reacties

 1. Herkenbaar die onrust van het 'van-plan-zijn', maar eerst ............Er zijn teveel (leuke) dingen om te doen!! Goed teken toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die voornemens zijn er hier ook. Maar de tijd gaat inderdaad snel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt mij dat als jullie terug komen uit Frankrijk, dat 'iedereen' jullie dan graag wil zien. En dan vliegt de tijd natuurlijk. Het is mij gelukt om vanmorgen een stapeltje post naar het postkantoor te brengen (gemaakt tussen de bedrijven door mag ik wel zeggen).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is het mooie van een planning in kleine stapjes maken. Zo krijg je een lijstje waar je aan kan werken en iedere keer als iets klaar is krijg je een tevreden gevoel en het idee dat er iets echt af is. En zo kun je iedere dag wat kleins realiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat er meer op je af komt herken ik helemaal. Daaraan toegeven is ook heerlijk en er komen vast nog wel wat rustige uren in januari en februari (zeg ik vooral ook tegen mezelf).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach Marthy, hier ook zo, altijd meer plannen in mijn hoofd dan ik kan uitvoeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook van alles en kom lang niet overal aantoe. Alles op haar tijd Marthy, wat in het vat zit...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha, blij te horen dat het niet alleen met mijn planning misloopt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh dat gaat bij mij precies zo. Jij hebt tenminste nog een excuus, maar ik eigenlijk niet, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heerlijk hè, al die post. Ik heb gisteren nog maar wat postzegels gehaald, want volgend jaar gaan de prijzen weer omhoog. En ik wil nog echt blijven sturen, het blijft nl leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.