Doorgaan naar hoofdcontent

Menselijk contact

We mochten weer, wandelen met onze wandelclub in Oudewater. Er waren wel wat regeltjes, niet te vermijden natuurlijk in tijden van corona. Zo moet je je van te voren per e-mail aanmelden zodat men weet hoeveel mensen men kan verwachten. En we lopen met niet meer dan tien mensen en een trainer in een groep zodat we afstand kunnen houden en de groep daardoor niet te lang wordt,  Er waren vanmorgen zo'n twintig mensen op het parkeerterrein dus we gingen in twee groepen een verschillende kant op.

Mens, wat heb ik een leuke ochtend gehad. Wij hebben de afgelopen tijd heel wat gewandeld, echt kilometers gemaakt dus dat miste ik niet zozeer. Het is het menselijk contact wat je mist, echt..we kunnen niet zonder. Zo fijn om al die mensen waar je al jaren mee loopt weer te zien en te spreken. Je merkte gewoon dat iedereen er van genoot. 

Koffie drinken op ons vaste adresje bij de bakker ging natuurlijk niet maar we werden door een van de vrouwen waar we dat altijd mee doen uitgenodigd in een prachtige grote stadstuin waar we heerlijk zaten in de schaduw van een boom. Kopje koffie, lekkere chocolaatjes en nog wat verder kletsen.
Ik vond het echt genieten,

Reacties

Heerlijk verslag, je voelt de fijne momenten er af spatten
Ja, dat heb ik ook gemerkt. Je spreekt af en toe wel erg weinig mensen, deze tijd. Fijn, dat het weer opgestart is, je wandelgroep.
Sjoerd zei…
Een beetje menselijk contact doet je beseffen dat er toch meer is...
Zo, dat was een fijne, welbestede ochtend. Ik ga vanavond mijn knutselvriendinnen weer zien, en ik denk dat ik mij net als jij voel.
Marthy zei…
Ja Sjoerd, je slaat de spijker op zijn kop .
Marthy zei…
En dat is een fijn gevoel.
KnutzEls zei…
Dat geloof ik graag. Ik voel me ook uiterst ongedurig, wil weer bij kletsen. Dat mis ik het allermeest.
Marleen zei…
De dingen die altijd zo vanzelfsprekend waren krijgen nu opeens een andere betekenis, of we beseffen het opeens. Leuk Marthy!
Bertiebo zei…
Ja dat lijkt me ook fijn, daar knapt een mens van op
Anoniem zei…
15 juni gaat FR misschien weer open! Wie weet?? Of hebben jullie dan al gauw de overdracht van jullie appartement?
Lies
Marthy zei…
Ik ging bijna huppelend terug naar Stolwijk;-(
Marthy zei…
De overdracht van ons appartement is 8 juli maar wij vertrekken beslist rond 15 juni als deze datum blijft staan. Komen wel even een paar dagen tegen terug om te tekenen. Het is de wereld niet uit.
Emie zei…
O heerlijk hoor. Pas als je iets een tijd niet hebt kunnen doen, besef je eens te meer hoe waardevol alles is.
In de weer zei…
Wat fijn dat jullie weer naar het Franse huis kunnen.
Marthy zei…
We houden nog even een slag om de arm, Toos.
Coby zei…
Ik heb ook heel erg genoten