De rivier de Ardèche

 We waren gisteren in de zuidelijke Ardèche op de camping waar mijn familie al 35 jaar komt. Vrienden van zus en zwager waren daar ook aangekomen en we hadden een leuke dag met elkaar. In de schaduw onder de bomen was het aangenaam maar warm was het er, dat scheelde zeker vijf graden met Le Serret.

Op de terugweg zochten we nog naar een plek waar zwager Piet vroeger ging vissen met onze Bas maar we konden het niet precies vinden. De mannen liepen nog een stuk naar beneden vanaf deze hoogte, zus en ik gaven het op in die hitte en bleven wachten in de schaduw. We gaan nog weleens kijken als het minder warm is.

Reacties

Emie zei…
Op en top zomer dus. Hoor ik daar krekels?
Bertiebo zei…
Hier was het net 34 in de schaduw. Lekker hoor
Sjoerd zei…
Heerlijk een beetje warmte... We zijn jaren terug uit de Ardeche gevlucht voor de destijds extreem hoge temperaturen. Ik kon daar nog wel tegen, maar mijn vrouw wilde perse naar huis.
miekequilt zei…
Prachtig daar. Wat een mooie foto, die eerste.
Kees zei…
Ja Marthy, het is een prachtige omgeving, jaren terug zijn wij daar ook eens geweest.
Groet Kees.
Marthy zei…
Voor mij is de zuidelijke Ardeche ook te warm.
Mooie bovenste foto! Ik zou zo weer willen fietsen in de Ardeche. Als het waat minder warm is...
Lieve groet.
Onliemie zei…
Ik denk dat ik sowieso meer fan van het noorden zal zijn. Al zeker voor het wat minder drukke daar. En een hitte waarbij je geen poot meer kan bewegen is al helemaal niet aan mij besteed. Benieuwd of we deze zomer nog in jullie streek geraken.
Marlou zei…
ha Marthy,

wat een heerlijke plek daar.
De Ardeche... vaak geweest!

groetjes, Marlou
Leuk, al die gezellige ontmoetingen. De bovenste foto lijkt op de plek waar wij wel eens gingen zwemmen, toen we in de Ardèche op vakantie waren (La Beaume).
Marthy zei…
Dat is hier vlak bij, Jeanette.