Vlammende kleuren

Ik ben gek op het tere lichte groen van het voorjaar, die belofte die dat inhoudt. Maar de vlammende tinten van het najaar zijn ook niet te versmaden. Ze doen je denken aan gezellige winteravonden, kaarsjes aan en een lekker boek. 

Het had vannacht gevroren zagen we op het dak van het gebouw onder ons. Ik wilde dat voelen buiten en omdat de klussen langzamerhand gedaan zijn besloten we om een wandeling te gaan maken. 

Moeilijk hoeft dat niet te zijn voor ons want Stolwijk is omringd door polders, welke kant van het dorp je ook uitgaat. Wat een weelde eigenlijk.

Tien minuten van ons huis lopen wij hier te genieten van de wat tintelende lucht en de zon want die kwam een poosje goed door.

Omdat we hier op een ka liepen met veel bomen speurden we naar paddenstoelen. Het waren er niet veel maar dit leuke groepje zagen we nog op het laatste moment, dat mocht op de foto.

Over de Goudseweg die naast de provinciale weg ligt liepen we weer terug naar het dorp. Toen ik me omdraaide zag ik dit en nam ik mijn laatste foto. 

Reacties

 1. Jullie wonen fantastisch zo in de polder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Door de pandemie zijn we dat wonen nog meer gaan waarderen. Emie. We kunnen vanuit huis zo de rust en stilte op zoeken.

   Verwijderen
 2. De wereld lijkt zo normaal vind je niet. Zo ziet de herfst er uit. Net als anders

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is maar goed Bettie dat de natuur ons niet in de steek laat.

   Verwijderen
 3. Heerlijk voor jullie om zo dichtbij zo mooi te kunnen wandelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier was het vanmorgen ook brrr en mistig koud. Maar wel met een zonnetjes toen de mist optrok. Ik mag dat wel al die kleuren oranje/bruin/goud/rood...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De herfst is prachtig met al die kleurschakeringen en daar moet je zoveel mogelijk van genieten. De warme kleuren van rood en oranje springen eruit.
  De tinten van blauwe lucht en het groene gras zijn koude kleuren, ze zijn gevoelsmatig koeler en zorgen voor rust en ontspanning.
  Daarom doet een wandeling in de natuur de mens zo goed

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige omgeving genieten om daar te wandelen.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.