Doorgaan naar hoofdcontent

Puzzelen in het ziekenhuis

De reumatoloog vond het nodig dat er een paar fotootjes genomen werden dus hup naar de afdeling radiologie. Daar zijn echt veel wachtkamers, ik moest bij de U zijn. En daar stond een grote tafel en op die tafel tot mijn verrassing een hele grote legpuzzel. 

Er zat een mevrouw al gezellig te puzzelen, naast haar een puberzoon. Hij had zijn been bezeerd en er moest gekeken worden of er niets gebroken was. Hij puzzelde niet mee, zijn telefoon was interessanter. Maar ik wilde wel puzzelen hoor, leuk. En zo zaten wij daar, een beetje keuvelend te zoeken naar het goede puzzelstukje. 
Het was best een hele moeilijke puzzel maar toch krijgt het je na een paar goede stukjes in zijn greep. Ik vond het eigenlijk jammer dat ik opgeroepen werd en nadat ik klaar was en weer langs die tafel met de puzzel liep had ik zo wel weer willen gaan zitten.

Reacties

Bertiebo zei…
Wat een supergoed idee zeg! Van dat ziekenhuis. En ik krijg nu meteen zin om te gaan puzzelen.
Marthy zei…
En ik krijg het niet, ik heb het sinds gistermorgen al. Ik ga op zoek naar puzzels hier in huis, gezellig voor de winter dag.
KnutzEls zei…
Oh, ik herinner me het weer. Hier ligt er ook nog een, onaf. En wat een goed idee daar in die wachtkamer. Beter dan eeuwenoude verlezen blaadjes.... ;-)
Marthy zei…
Het is geweldig, hoe komt men erop.
miekequilt zei…
Dat was ook in het AVL. Ik heb er, als ik er met mijn vader was, heel wat stukjes neergelegd. Een super idee!
Emie zei…
Oh, ja, verslavend. En wat een topidee.
Ageeth Mooij zei…
Wat een goed idee! Het brengt mensen ook een beetje samen daar. Mijn echtgenoot puzzelt wat af aan onze grote tafel. Nu één van 2000 stukjes. Ik ben er te ongedurig voor.
Leuk, vooral omdat je daar ook een babbeltje bij kunt maken!
Sjoerd zei…
Samen puzzelen, super...
Marthy zei…
Oh leuk, Mieke, dat er in andere ziekenhuizen ook van dit leuke idee gebruik wordt gemaakt.
Wieneke zei…
In de wachtkamer van de MaagDarmLever-polikliniek, waar we een paar keer per jaar moeten zijn, staat een enorme tafel met stoelen erom heen. Ik ga de volgende keer dit goeie idee zeker aan ze doorgeven
Marthy zei…
Goed voorbeeld doet……..
Vlimbouter zei…
Wat een super idee voor een ziekenhuiswachtkamer! Dat zouden ze overal moeten invoeren.
Al puzzelend vliegt de tijd. Ik doe het ook graag!
In de weer zei…
Prima idee om je gedachten te verzetten.