Doorgaan naar hoofdcontent

Als een cadeautje

 Omdat Mart de auto nodig had kon ik niet naar Oudewater om te gaan wandelen, heel jammer. Want behalve dat lopen wat we met elkaar doen vind ik het koffie drinken daarna ook zo gezellig. Maar ik ga natuurlijk niet binnen zitten treuren, daar was het veel te mooi weer voor dus wandelschoenen aan en naar buiten.

 De dubbele buurt van Bovenkerk gaat over in een enkele waar ik deze scheve wilgen op de foto nam. Zo zie je er veel boven een sloot hangen, je begrijpt niet dat die wortels het houden.


 Aan het eind van Bovenkerk moest ik het water oversteken, een beetje eng over die smalle brug maar aan de andere kant kon ik als beloning deze foto nemen, prachtig zo met die weerschijn in het water.

 Zulke dagen zijn cadeautjes, die moet je aanpakken en er van genieten.

Vanaf de ka liep ik Schoonouwen in, een ander buurtschap en daarvandaan via de Tentweg weer naar Stolwijk dorp.Onderweg had ik nog een leuke ontmoeting maar daarover een andere keer.

Reacties

In de weer zei…
Leuke wandeling zo in de buurt. Wij hebben vandaag onze oppasdag en vanwege het mooie weer ben ik maar eens wat bij onze zoon in zijn tuin gaan doen. Binnen zitten kan ik niet met zo’n zonnige dag.
KnutzEls zei…
Heb net mijn blog voor morgen gemaakt... over wandelen in dit heerlijke weer ;-) ;-)
Bertiebo zei…
Vandaag was zeker een cadeautje!!!
Sjoerd zei…
Dat lijkt me overigens erg moeilijk snoeien als de wilgen zo boven het water hangen
Zo liep je toch een mooie wandeling. En die wilgen aan een sloot, hollandser wordt het bijna niet.
Marthy zei…
Wachten op ijs, wat nu wel niet meer zal komen.
Pippa's Hus zei…
Heerlijk! XX Esther