Van Monster naar Scheveningen op de fiets en ook weer terug

Ik wilde even naar Scheveningen om Mart zijn schilderwerkzaamheden bij onze oudste zoon te bekijken maar op een zondag met het mooie weer van vandaag kom je Scheveningen niet in met de auto. Je kan aansluiten in de rij en daar hadden we geen zin in. Dus op GoogleMaps gekeken welke plek aan de kust op een redelijke fietsafstand van Scheveningen lag en we kwamen uit op Monster.

Met twee fietsen in de auto zonder files daarheen gereden en direct een parkeerplaats gevonden. Fietsen uitgeladen en op de pedalen. Terwijl we Monster uitreden richting het duinpad zagen we dit grote perk vol met krokussen. Het trok veel fotograferende mensen.

 Lekker over prachtige fietspaden door de duinen naar Scheveningen. We hadden de elektrische fietsen niet bij ons dus het was druk schakelen als we omhoog gingen maar dan omlaag van zo'n bult is zalig.

 Om jullie even een indruk te geven van de drukte op de terrassen aan de haven in Scheveningen. Zo zal het er in de strandtenten ook wel uitgezien hebben.

Bij het verlaten van Scheveningen, weer op de terug, weg zag ik dit op een nieuw appartementencomplex. Leuk om daar te wonen en dan te zeggen dat je in 'Storm' woont.

Ja, zo'n foto hoort er ook bij als je in dit gebied fietst. Dit is het kassengebied van Monster, we waren bijna weer bij de auto. Lekker middagje gefietst en het schilderwerk ziet er prachtig uit maar dat had ik wel verwacht.

Reacties

KnutzEls zei…
Heel Nederland liep of reed .buiten. En alle terrassen vol. Was ook zulk bijzonder weer!
Marthy zei…
Genieten toch, Els.
Leuk, dat je zo de file kunt omzeilen. Dat is voor ons reden om op zo'n mooie dag niet naar zee te gaan.
Slim aangepakt. En die balkons van die flat, echt zo goed bedacht. Beetje speelsheid kan geen kwaad.
Marthy zei…
Leuk hè, die balkons. Echt een fotootje waard.
In de weer zei…
Echt leuk al die namen op de balkons. Natuurlijk zaten wij ook op de fiets en hier over de dijken aan weerszijde van de maas was het ook druk met fietsers en wandelaars. De mensen komen hun huizen weer uit Marthy.
Marthy zei…
Ik vindt het een heerlijk gezicht, al die genietende mensen, Toos.
Sjoerd zei…
Met zo'n mooi weer moet je er wel op uit trekken. Echt genieten...
Emie zei…
Die omgeving ken ik maar al te goed. Handig gedaan van jullie en heerlijke foto's bovendien.
miekequilt zei…
Wat een goed idee van jullie. Fijn om weer in de zon naar buiten te kunnen.
Mart is wel heel handig, geloof ik. Heerlijk , zo’n man.