Heel Holland genoot.

Mart had gisteren eerst gefietst met zijn maatjes maar daarna had hij nog fut genoeg om met mij rond de Reeuwijkse plassen te wandelen. Het zal jullie niet verbazen als ik zeg dat het leek of heel Nederland op de been was. Wandelaars, fietsers en skaters, we kwamen het allemaal tegen en Mart had 's morgens tijdens het fietsen zelf gymklassen buiten bezig gezien. 

Er zijn prachtige huizen te bewonderen rondom de plassen en alles ziet er gelikt uit, ook de tuinen. We zagen diverse mensen lekker buiten zitten, te genieten in het zonnetje. En dat half februari.


Heel veel watervogels op deze plas maar ik kon van veraf niet precies zien welk soorten.

Met de takken van deze geknotte wilgen is een houtwal aangelegd, dat vormt een mooie schuilplaats voor insecten en reptielen.

Het was een lekker rondje met een heerlijk temperatuurtje. Mijn jack ging steeds verder open en ik zag heel wat mensen zelfs zonder jas lopen.

Reacties

 1. Bij ons in het park tegenover zijn elke week een paar groepen die daar sporten, een soort fitness, en het opwarmen van diverse loopgroepen gebeurd daar ook. Leuk dat het openbaar groen ook zo gebruikt wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe meer sportende mensen in ons openbare groen, hoe beter, Jeanette.

   Verwijderen
 2. Ik moest gisteren mijn (dunne) jas uitdoen tijdens het wandelen, het was zulk heerlijk weer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier wil ik wel aan wennen, heerlijk! En het ruikt ook zo lekker buiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De voorjaarsvakantie kon niet beter beginnen. Inderdaad, ook hier was tout le monde lekker buiten. Wandelen, fietsen, in de tuin, op terrasjes. Wat doet dat goed, he? De Reeuwijkse plassen zijn prachtig. De Nieuwkoopse trouwens ook. Ik heb daar heel wat kano gevaren. Of is het gekanood? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de Nieuwkoopse plassen, wij hebben daar ook vaak gekanood. Ik had een keer een kanotocht daar georganiseerd voor de PV van mijn werk. Daar denk ik nu nog met plezier aan terug.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.