Feestje

Saar mocht een feestje geven, ze was jarig geweest. Op 22 oktober al hoor, en toen was het de zondag ervoor ook groot feest maar dit was het meidenfeestje. Ja, alleen maar meisjes want jongens hoefden (nog) niet.

Het feestje werd gevierd in dit leuke zaakje wat ons dorp sinds een paar jaar rijk is. Oma werd geappt of ze ook even wilde komen kijken en dat deed deze oma graag. Ik kwam binnen en het eerste wat me opviel is het geluid wat acht van die kwetterende meisjes van een jaar of zes maken.

Ze mochten zelf hun limonade tappen wat ze heel interessant vonden.

En daarna gingen ze knutselen en werd het wat rustiger. Ik heb niet meer afgewacht wat het eindresultaat werd want ik moest nog veel boodschappen doen voor die andere jarige die morgen zijn feestje geeft.

Reacties

 1. Gefeliciteerd met de jarige kleindochter Saar. Wat fijn wanneer er zo’n zaakje in het dorp is gekomen. Leuk allemaal zo te zien.
  Fijn weekend met weer feestelijkheden, geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er in het begin een hard hoofd in, Toos. Het valt niet mee om zo'n soort zaakje draaiend te houden in een klein dorp als Stolwijk. Maar het lukt aardig, de eigenaresse verzint telkens weer wat nieuws, ook aan workshops en het blijkt een aanwinst voor het dorp te zijn.

   Verwijderen
  2. Zes jaar alweer, de tijd vliegt gewoon voorbij. Mooi dat je daar een verjaardagsfeestje kunt houden. Scheelt ook een hoop rommel thuis. Proficiat...

   Verwijderen
 2. Leuk, Gefeliciteerd en morgen veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met Saar! Een knutselfeest voor de prinses. Ze zal genoten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met Saar! En wat een ontzettend leuk winkeltje is dat, knap om in een dorp het hoofd boven water te houden, maar geweldig leuk om voor van die jonge meiden workshops te bedenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met jullie kleindochter. Heerlijk om in het eigen dorp zo’n leuke workshop te kunnen volgen. Laat je ons het resultaat nog eens zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd nog met dit prachtige kind.
  En leuk zo'n atelier waar je feestjes geeft. Dochter deed ook eens zoiets, ik geloof dat ze 8 werd, en het limonade tappen was een hoogtepunt, net als bij jouw kleindochter.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.