Zoals het valt

Ik mopper niet zo snel over slecht weer, ik neem het zoals het valt, in dit geval letterlijk. Ik kan mezelf goed vermaken, is het niet buitenshuis dan maar binnenshuis. Maar vandaag had ik me toch wel erg verheugd om te gaan stappen met mijn loopgroep en daarna even gezellig koffie drinken met een paar vrouwen. 
Drie weken heb ik al verstek moeten laten gaan door in Frankrijk te zijn en verleden week het Pieterpad te lopen. En nu is het slechte weer spelbreker dus mijn loopschoenen gaan de kast maar weer in en ik ga weer verder met de bijkeuken. Die heb ik gisteren bijna, op twee kleine kastjes na, leeg geruimd. 

Reacties

 1. Er is altijd weer iets positiefs van zo'n regendag te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb je voorlopig ook weer werk genoeg denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer want jou kennende had je het gewoon gedaan. Misschien in Stolwijk (bij de start) iets slechter weer dan in Oudewater? Alleen het laatste stukje was wat natter maar dan is er de koffie bij de bakker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was hier heel slecht Ineke, ik durfde het niet aan, jammer.

   Verwijderen
 4. Ik verbaas me er vaak over dat er in zo'n klein landje zulke weersverschillen kunnen zijn. Hier is het namelijk al de hele dag droog, met een scherpe lucht (wel bewolkt maar het zonnetje probeert er doorheen te prikken). En ook nog eens windstil, heerlijk wandelweer hier in Drenthe. Ach, nu heb je in ieder geval de bijkeuken helemaal leeg geruimd, ook weer fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, dat is jammer... Hier vandaag ook echt de hele dag regen! Alles kletsnat in het weiland...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.