Doorgaan naar hoofdcontent

Fruit uit de tuin

Gisteravond aten we kwark met frambozen als toetje en de avond daarvoor vanille ijs met rode bessen, erg lekker allemaal. De rode bessen waren wel wat klein, te weinig water gehad maar dat deed aan de smaak niets af. Ik heb er ook wat van in de vriezer kunnen doen en frambozen komen er nog genoeg. Dit is mijn zus die hier aan het plukken is, zij en haar man hebben voor veertien dagen het vakantiehuis betrokken, ik had toch geen gasten voor die periode. Gisteren hebben we met zijn vieren heel wat karweitjes gedaan in de tuin en vandaag houden we zondagsrust. We hebben het erg gezellig met elkaar.

Reacties

Emie zei…
Heerlijk voor jullie zus en zwager en voor jullie zelf. Veel plezier met elkaar!
Sjoerd zei…
Het zal nog wel even duren voor alles weer op orde is. Jammer maar het is niet anders. Corona viel precies in het verkeerde seizoen. En een dagje rust en ontspanning hoort erbij... Zeker in de Ardèche.
Coby Breitner zei…
Lekker genieten met zijn allen, groot gelijk.
KnutzEls zei…
Gez ellig, familieparty.
Bertiebo zei…
Heerlijk en gezellig!
Wat fijn dat je zus 2 weken op bezoek is, echt even een tijdje dus.
miekequilt zei…
Wat een gezellige visite. Dat wordt genieten de komende twee weken.
Houden ze ook van tuinieren?
In de weer zei…
Dat geloof ik meteen !
Marthy zei…
Haha, ze leren snel, Mieke.
Onliemie zei…
Fijn nog een beetje helpende handen bij het tuinieren en als dat dan gezellig kletsend kan, is het helemaal top. Geniet van de leuke tijd samen.
anja zei…
Ik zag de foto, en twijfelde even, is dat Marthy of niet? Het is je zus, blijkbaar lijken jullie wel op elkaar. Wat gezellig, 2 weken op bezoek, veel plezier met z'n viertjes!
Genietze samen Marthy! X
Kees zei…
Heerlijk Marthy, geniet van al het lekkers en moois.
Groet Kees.
Marlou zei…
Heerlijk om er samen van te genieten!
Salut!