Lazy Sunday

Dit wordt een luie zondag, dat nam ik me vanmorgen voor. De dag begon al lui want ik was een mooi boek aan het lezen wat ik bijna uit had en Mart ging fietsen. Dus ik bleef heerlijk in bed liggen tot ik het boek uit had. Dat doe ik soms en ik vind dat echt verwennerij. Zomaar de dag in glijden terwijl je een mooi boek leest. Op dat boek kom ik later nog wel terug. 

Beneden gekomen zag ik de potten met tomatensaus staan die ik gisteren ingemaakt heb. Ik moet nog even de etiketten knippen en op de potten plakken. Ik weet niet of ik daar aan toe kom vandaag, hihi.

Ik heb nog een krat met peren in de bijkeuken staan, daar moet ik ook nog wat mee doen. Of snel opeten, dat kan natuurlijk ook. Ik weet eigenlijk niet of dat met alle peren zo is, in Nederland eten we ze weinig, maar deze zijn de ene dag nog hard en de volgende al bijna overrijp.

Ik ga straks in de tuin zitten met een kopje koffie en een stapel Libelles die vriendin Joke achter liet. Af en toe laat ik dan mijn ogen door de tuin dwalen om al die beelden op te slaan voor de winter, wanneer ik op een sombere dag in Nederland een beetje heimwee krijg naar deze plek.

Reacties

 1. Dat lezen is toch echt zeer nuttig hoor en die prachtige beelden opslaan is nog nuttiger. Ik wens je een heerlijke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n heerlijke plek is een luie zondag waard, geniet ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar: een luie zondag met een goed boek. En een goed boek heb ik !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk genieten is dat daar. En goed idee, een voorraad herinneringen vastleggen voor een slecht-weer-dag in Nederland....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het werk het werk laten is ook een kunst. Maar in zo'n paradijsje zou ik daar toch geen moeite mee hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je zo om je heen kijkt in de tuin, zul je vast nog wel eens terug denken aan hoe die eruit zag toen jullie een paar maanden geleden aankwamen! Je had toen al het volste vertrouwen dat het met die tuin wel weer goed zou komen en je had dus helemaal gelijk. Nog even heerlijk genieten van dat alles, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet je nog, Annelies, hoe het er uitzag en zo fijn hoe jullie ons toen geholpen hebben om die rimboe te baas te worden.

   Verwijderen
  2. En met heel veel plezier zo met z’n vieren ‘gebuffeld’!

   Verwijderen
 7. Jij hebt genieten tot kunst verheven!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.