Aan de slag

We reisden gisteren op een doordeweekse dag en dan is het altijd drukker op de weg met veel vrachtwagens en we hadden ook de aanhangwagen bij ons dus het werd een lange dag. Maar...we zijn er weer, gezond en wel en zijn vanmorgen begonnen met eerst de auto uit te laden. Staat meteen al huiselijk hè, die plantjes in de vensterbank. Ja, dat is ook zo wat, ik heb opeens, na ze twintig jaar niet gehad te hebben, vensterbanken. Leuk om er wat in te zetten, het vult wat want voorlopig ga ik geen gordijnen nemen. Als alles is ingericht kijk ik wel verder.

Alles wat uit de auto kwam heeft al een plek gekregen, allemaal in die geweldige kastenwanden die ik heb. In onze slaapkamer en in de hobbykamer over de hele breedte van de kamer en dan tot het plafond en in de berging die we in het appartement hebben nog eens een paar meter van dezelfde kastenwand. En wat kan je daar veel in kwijt, echt heel fijn. De wandjes met behang in de twee kamers zijn heel leuk geworden, tot mijn volle tevredenheid.

Reacties

 1. Welkom thuis. Jij kunt prima organiseren. Veel mooie en vooral gezonde jaren in dit nieuwe thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig Marthy. Opbergruimte is zo fijn om te hebben. Mooi uitzicht op de kerktoren. En leuk behang.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met zo'n uitzicht hoef je je niet te vervelen... (doen jullie toch niet, dacht ik zo).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je zal ook eens niet aan de slag zijn, hahaha. Heel veel geluk gewenst in jullie nieuwe huis

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk om een nieuw huis in te richten. Hebben jullie er al geslapen of woon je nog even bij jullie dochter? Mooi behang zeg. Succes de komende dagen en vergeet niet af en toe te gaan zitten genieten van het nieuwe uitzicht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We kunnen er nog niet slapen, eerst moet de nieuwe vloer nog gelegd worden en dat duurt nog een paar weken. Door de Corona hebben al dit soort bedrijven het razend druk.

   Verwijderen
 6. Kun je daar ook de bus en de aanhanger goed kwijt vraag ik me nu af...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sjoerd, onze bus hebben we afgelopen winter ingeruild voor een andere auto en die gaat in de parkeergarage onder het appartementen complex, daar konden we een plek kopen. Erg prettig. De aanhanger kunnen we kwijt op een klein industriegebied waar onze zoon een loods huurt.

   Verwijderen
 7. Heel veel geluk in jullie nieuwe huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hoop dat als de vloer gelegd is jullie met heel veel plezier in jullie nieuwe huis zullen wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welkom thuis weer, geniet van het inrichten (héérlijk werk) en dat jullie er nog maar vele winters van mogen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Na een vast vermoeiende terugreis weer meteen aan de slag met uit en inruimen,wat een energie.En dan ook nog tijd om te bloggen,knap hoor!
  Veel kast ruimte is altijd praktisch,zeker wanneer je spullen zo kan ordenen dat je overzicht hebt waar alles ligt.
  Mooi behang heb je uitgezocht.


  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wijs dat je de gordijnen later doe. Ik was eens bij iemand die naar een appartement verhuisd was en had nog geen overgordijnen (wel al besteld maar kwamen later) de volgende keer hingen de gordijnen wel, nou vreselijk stond het en donker. Zonder was het veel mooier.
  Lies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen we vanmorgen in het appartement kwamen was het licht eerste wat me op viel, heerlijk veel licht. Inkijk hebben we niet, uitzicht wel dus waarom zou ik gordijnen nodig hebben. Dit is wat ik voorlopig denk, het kan nog veranderen.

   Verwijderen
 12. Heerlijk, zoveel kastruimte! Vreemd he, om weer vensterbanken te hebben, ik had ze 27 jaar niet, sinds vorig jaar weer wel. Veel plezier de komende tijd met alle plannetjes voor jullie appartement, overgordijnen zou ik zeker niet doen, misschien in-betweens?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lekker bezig...! En: een mooi (voor-)uitzicht ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn om te lezen dat jullie weer goed en veilig in Nederland zijn aangekomen. Geniet maar lekker van de (klein)kinderen en het mooie nieuwe appartement. XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Welkom thuis Marthy,

  blij, dat je weer gezond en wel bent aangekomen.
  Geniet er maar lekker van...

  Prettig weekend, Marlou

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Welkom thuis. Ik zie gelukkig geen geraniums om achter te gaan zitten op de vensterbank.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.