Doorgaan naar hoofdcontent

Aan de slag

We reisden gisteren op een doordeweekse dag en dan is het altijd drukker op de weg met veel vrachtwagens en we hadden ook de aanhangwagen bij ons dus het werd een lange dag. Maar...we zijn er weer, gezond en wel en zijn vanmorgen begonnen met eerst de auto uit te laden. Staat meteen al huiselijk hè, die plantjes in de vensterbank. Ja, dat is ook zo wat, ik heb opeens, na ze twintig jaar niet gehad te hebben, vensterbanken. Leuk om er wat in te zetten, het vult wat want voorlopig ga ik geen gordijnen nemen. Als alles is ingericht kijk ik wel verder.

Alles wat uit de auto kwam heeft al een plek gekregen, allemaal in die geweldige kastenwanden die ik heb. In onze slaapkamer en in de hobbykamer over de hele breedte van de kamer en dan tot het plafond en in de berging die we in het appartement hebben nog eens een paar meter van dezelfde kastenwand. En wat kan je daar veel in kwijt, echt heel fijn. De wandjes met behang in de twee kamers zijn heel leuk geworden, tot mijn volle tevredenheid.

Reacties

KnutzEls zei…
Welkom thuis. Jij kunt prima organiseren. Veel mooie en vooral gezonde jaren in dit nieuwe thuis.
Geweldig Marthy. Opbergruimte is zo fijn om te hebben. Mooi uitzicht op de kerktoren. En leuk behang.
Petra1945 zei…
Met zo'n uitzicht hoef je je niet te vervelen... (doen jullie toch niet, dacht ik zo).
Tjonge, het lijkt wel of je al woont!
Bertiebo zei…
Je zal ook eens niet aan de slag zijn, hahaha. Heel veel geluk gewenst in jullie nieuwe huis
Emie zei…
Wat heerlijk om een nieuw huis in te richten. Hebben jullie er al geslapen of woon je nog even bij jullie dochter? Mooi behang zeg. Succes de komende dagen en vergeet niet af en toe te gaan zitten genieten van het nieuwe uitzicht.
Sjoerd zei…
Kun je daar ook de bus en de aanhanger goed kwijt vraag ik me nu af...
Coby zei…
Heel veel geluk in jullie nieuwe huis.
Marthy zei…
We kunnen er nog niet slapen, eerst moet de nieuwe vloer nog gelegd worden en dat duurt nog een paar weken. Door de Corona hebben al dit soort bedrijven het razend druk.
Marthy zei…
Sjoerd, onze bus hebben we afgelopen winter ingeruild voor een andere auto en die gaat in de parkeergarage onder het appartementen complex, daar konden we een plek kopen. Erg prettig. De aanhanger kunnen we kwijt op een klein industriegebied waar onze zoon een loods huurt.
Jolande zei…
Ik hoop dat als de vloer gelegd is jullie met heel veel plezier in jullie nieuwe huis zullen wonen.
In de weer zei…
Welkom thuis weer, geniet van het inrichten (héérlijk werk) en dat jullie er nog maar vele winters van mogen genieten.
Ger zei…
Na een vast vermoeiende terugreis weer meteen aan de slag met uit en inruimen,wat een energie.En dan ook nog tijd om te bloggen,knap hoor!
Veel kast ruimte is altijd praktisch,zeker wanneer je spullen zo kan ordenen dat je overzicht hebt waar alles ligt.
Mooi behang heb je uitgezocht.


Anoniem zei…
Wijs dat je de gordijnen later doe. Ik was eens bij iemand die naar een appartement verhuisd was en had nog geen overgordijnen (wel al besteld maar kwamen later) de volgende keer hingen de gordijnen wel, nou vreselijk stond het en donker. Zonder was het veel mooier.
Lies
Marthy zei…
Ik heb vaak meer energie in mijn hoofd dan in mijn lichaam, Ger. Ik doe het met beetjes.
Marthy zei…
Toen we vanmorgen in het appartement kwamen was het licht eerste wat me op viel, heerlijk veel licht. Inkijk hebben we niet, uitzicht wel dus waarom zou ik gordijnen nodig hebben. Dit is wat ik voorlopig denk, het kan nog veranderen.
anja zei…
Heerlijk, zoveel kastruimte! Vreemd he, om weer vensterbanken te hebben, ik had ze 27 jaar niet, sinds vorig jaar weer wel. Veel plezier de komende tijd met alle plannetjes voor jullie appartement, overgordijnen zou ik zeker niet doen, misschien in-betweens?
Jan uit Perth zei…
Lekker bezig...! En: een mooi (voor-)uitzicht ;-)!
Fijn om te lezen dat jullie weer goed en veilig in Nederland zijn aangekomen. Geniet maar lekker van de (klein)kinderen en het mooie nieuwe appartement. XxX
Marlou zei…
Welkom thuis Marthy,

blij, dat je weer gezond en wel bent aangekomen.
Geniet er maar lekker van...

Prettig weekend, Marlou
miekequilt zei…
Welkom thuis. Ik zie gelukkig geen geraniums om achter te gaan zitten op de vensterbank.
Marthy zei…
Haha, hebben we geen tijd voor, Mieke.