Doorgaan naar hoofdcontent

Aan alles komt een eind

Jullie begrijpen denk ik wel dat ik moest lachen toen ik deze blogpost van Emie zag. Juist die dag hadden wij onze daktent verkocht en de dagen daarvoor had ik een paar kratten met campingspullen opgeruimd want ook wij gaan niet meer kamperen. Vooral die blauw geruite theedoeken met die schaar erop, hilarisch, dat zat bij mij ook tussen de spullen. 

Onze auto is oud en het kan zo maar gebeuren dat we een keer voor een reparatie komen te staan die te duur wordt. Dan is het ook afgelopen met het kamperen want we gaan zeker niet meer zo'n grote auto kopen.

Dus besloten we om de daktent afgelopen najaar mee te nemen naar Nederland om hem daar te koop aan te bieden. Ik zette in januari een advertentie op Marktplaats waar ontzettend veel belangstelling voor was, hij was zo verkocht.

Wij hebben in de tien jaar dat we hem hadden veel plezier van de daktent gehad. Hij werd gebruikt voor korte en langere vakanties en in 2015 trokken we er vier weken mee door Marokko. Onvergetelijk was dat. 

Ik hoop dat de nieuwe eigenaar er ook veel lol van zal hebben, hij gaat er mee door Siberië trekken.

Reacties

miekequilt zei…
Bedoel je dat de bus verkocht is? Of hadden jullie nog een tweede auto?
Marthy zei…
De bus rijdt gelukkig nog, Mieke maar de daktent is verkocht.
Je kunt ook kamperen met een ''gewone'' tent Marthy. Hardstikke leuk ook. En ook snel af te breken en weer op te zetten op de volgende plek. Dat doen wij ook, heerlijk.
Marthy zei…
We hebben nog een klein tentje hier liggen maar ik denk dat het er niet meer van komt, Jeanette. Na zo' n vijftig jaar kamperen is het genoeg geweest.
Emie zei…
Ha, ha, ha! Hoe krijgen we het voor elkaar! Onze tent is het enige dat nog rest. Die ligt nog in Italië met het vage idee dat kleinkinderen er in kunnen slapen. We kijken terug op heerlijke kampeer vakanties maar aan alles komt een eind..
Marthy zei…
Geweldig hè? Ook wij bewaren nog een klein tentje voor de kleinkinderen.
miekequilt zei…
Te snel gelezen, sorry.
huis tjokvol zei…
Daar zullen ze zeker veel plezier aan beleven dat weet ik zeker.
Jullie twee, echt ongelooflijk :-) en je meent het: kamperen in Siberië?
Sjoerd zei…
Die krijgt gewoon een tweede leven...
Marthy zei…
Ja, dat land zou me toch wat te koud zijn, Inge, dan heb ik toch liever Marokko;-)
Marthy zei…
En wat voor leven, Sjoerd!
Wieneke zei…
Zo, dat had de daktent ook nooit gedacht, dat hij (of zij) nog eens in Siberië zou komen :-)
Marthy zei…
Haha, nee, dat denk ik ook niet, Wieneke. Een uitzonderlijke bestemming.