Doorgaan naar hoofdcontent

Kom maar op

Twintig jaar heeft er rond dit perk een buxushaag gestaan en toen die haag in de loop der jaren wat hoger werd zag ik vanuit huis nog weinig van mijn bloeiende bolletjes. Maar die buxus is ter ziele, Mart heeft een hardhoutenplank om het perk gezet en nu kan ik vanaf mijn tafel waar ook mijn laptop op staat zo naar die bolletjes kijken. 

En die lopen steeds meer uit, het wordt daar in dat perk met de dag groener. Het zijn lenteklokjes, Leucojum vernum, en die bloeien vroeg.

Het gaat niet lang meer duren, ik heb geduld, maar niet veel meer hoor.



Reacties

Oh wat leuk dat je het nu weer kunt zien. Leucojum is zo leuk.
KnutzEls zei…
We kijken het de grond uit :-)
Marthy zei…
Dat bedoel ik;-)
huis tjokvol zei…
Jaaaaa voorjaar kom maar snel
Sjoerd zei…
Laat het zonnetje maar eens een paar dagen schijnen. Dan vliegen ze in bloei...
Ik wil bolletje(s) :-)
Griemmank zei…
Vanmorgen vroeg hoorde ik een merel zingen en daarna zaten twee spreeuwen te kwetteren op ons dak. De krokusjes staan volop te bloeien en er komen al forse punten boven de grond van de narcissen, die ik in november heb geplant. Het moeten hele grote worden. Ik heb altijd alleen van die dwergnarcisjes en het leek me leuk om nou ook eens van de joekels te nemen. Lola en ik wandelden door ons dorp in de zon en we voelden gewoon dat het goed gaat komen. Met die lente dus :-)
Marthy zei…
En ik kom net thuis van een wandeling door de polder en ben het helemaal met je eens, het gaat, zoals altijd, helemaal goed komen met die lente.