Gek van kippen

 We waren vandaag op bezoek bij onze voormalige buurvrouw Marie-Christine. Ze woont nu in een gehucht in de buurt van Vals-les-Bains in een erg leuk huisje. Lekker zitten eten met zijn drieën en veel gepraat. We kennen Marietje nu 26 jaar en we hebben veel met haar meegemaakt. Dol dwaze gekke dingen maar ook wat minder plezante. Het is een vrouw van grote hoogtes en diepe dalen. 

Ze heeft tot haar groot genoegen weer een paar kippen, ze is altijd gek geweest op deze dieren. Haha, terwijl ik deze blog maak denk ik er opeens aan dat er nog een vers eitje los in mijn handtas zit, even eruit halen. Gelukkig, het was nog heel😉

Hier nog een oud blogbericht over de kippengekte van Marie!

Reacties

 1. Wat een geluk dat je eitje nog heel was! Heb met plezier nog even het oude blogbericht zitten lezen over de kippenren van Marie, geweldig toch zulke mensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wat een leuke "kippenmadam" met haar " kippenrenopeningsfeest". Dat was daar toen een geweldig gezellige boel zo te zien. Fijne vriendschappen hebben jullie daar in de Ardèche.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2014, toen kwam ik hier nog niet... Maar leuk is dat zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het leuk als mensen van die gekke dingen bedenken en dat er dan ook nog eens een gezellige bijeenkomst uit voortvloeit. Fijn dat ze weer een paar kippies heeft nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig die officiële opening van de toenmalige kippenren. Ik hou wel van prettig gestoord :-) Fijn dat ze weer een kippetjes heeft.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.