Doorgaan naar hoofdcontent

De zeven zussen

 Één jaar en drie weken jonger is ze, de oudste van de zeven zussen die onder Mart komen. En omdat ze dus zeventig werd had ze ons uitgenodigd op een prachtige locatie, Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch, vlakbij Roermond.

We werden daar ontvangen met koffie en vlaai, hadden een heerlijk diner en mochten ook een nachtje blijven slapen.

Eenentwintig mensen telden het gezelschap waaronder vrienden die we jarenlang niet gezien hadden. Wat hadden we veel bij te praten aan de gezellige ronde tafels waar bij iedere gang van plaats werd verwisseld. 

De volgende dag was er een Kerst en Vintage fair in een van de bijgebouwen en daar wilden iedereen wel even gaan kijken. Ik heb niet zoveel met kerstmarkten maar hier waren echt heel veel mooie spullen te vinden. Dus mocht je volgend jaar om deze tijd in de buurt zijn en je houdt van brocante, ga er heen. Je kan hier trouwens ook goed wandelen, prachtig gebied.



En dat gingen we na de kerstfair doen, een flinke wandeling maken. Er werd eerst nog een groepsfoto gemaakt waar niet iedereen meer op staat maar ik tel toch nog vijf schoonzussen.

23 november 2019

Reacties

Bertiebo zei…
Ik hoopte dat je ging vertellen dat het laatste deel er nu eindelijk eens is van de zussen. Helaas. Maar dit is voor jou vast heel erg leuk geweest
Wat een traktatie zeg! En volgend jaar, wie weet ben ik er in de buurt.
Misschien kan Mrt ook een serie boeken schrijven?! Vast veel te vertellen met 7 zussen.
Sjoerd zei…
Vlak bij Het Nationaal Park De Meinweg, een schitterende omgeving waar ik vaak in de buurt ben. En als je dan op die manier daar wordt uitgenodigd....
Wat een rijkdom: zeven zussen! Eerst dacht ik dat je het over het boek De Zeven Zussen zou hebben. Vind ik dit toch een gekleurdere variant.
Gefeliciteerd met je schoonzus en Mart uiteraard met zijn zus!
De bovenste foto is lief....
miekequilt zei…
Wat feestelijk om met zoveel familie een verjaardag te vieren.
Marthy zei…
Ik kom daar beslist nog eens een keer wandelen, Sjoerd, echt mooi.
Marthy zei…
Het zijn alletwee ook lieve mensen.
KnutzEls zei…

Mooi feest zo met z'n allen
Emie zei…
Wat een heerlijkheid om zó je verjaardag te kunnen vieren. En wat grappig dat wij twee weken geleden een soortgelijke viering hadden!
Marthy zei…
We hebben er van genoten, Emie.
Wat een leuke foto van Mart en zijn zus!
Marthy zei…
Vind ik zelf ook, Inge.