Druppels

Zo heb je een goed lopende horecagelegenheid en het volgende moment moet het bedrijf dicht en zit je thuis duimen te draaien. Dat overkwam de twee uitbaatsters van Café 'Het Wapen van Stolwijk'  afgelopen week. Van deze twee vriendinnen van onze dochter heeft de een kinderen dus die heeft bezigheden genoeg op dit moment maar de ander heeft geen kroost en kan absoluut niet tegen stil zitten.

Je bent niet voor niets ondernemer en al gauw stond er een bericht van haar op facebook dat ze met alle plezier de honden wilde uit laten van mensen die liever niet wilden of konden buiten komen.

Ook stelde zij haar bedrijf beschikbaar als tijdelijke locatie voor de Voedselbank in onze streek en hielp zelf mee met organisatie.

Zulke mensen hebben we nodig in tijden als deze. Gelukkig lees je op social media steeds meer over dit soort initiatieven.  Het zijn misschien maar druppels maar al die druppels samen vormen een zee van hulp en betrokkenheid.

Reacties

 1. We zijn (soms helaas) in de gelegenheid het kaf van het koren te onderscheiden. Dit is een pareltje!
  En zullen als alles weer normaal is, daar een keer afspreken om koffie te drinken, bij te praten en te lunchen? Tzt moet ook a!les weer op poten gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi initiatief. Ook trouwens dat van Els, ha ha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit soort initiatieven zijn toch geweldig !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een madam naar mijn hart! Hier worden overal mondmaskers genaaid aan de lopende meter. Allemaal vrijwillig maar hier en daar is er wel iemand die er geld voor durft vragen en dat begrijp ik dan weer niet dat je dat durft in deze tijden waar de mensen van de zorg dag en nacht diensten draaien voor ons. Maar gelukkig zijn de meesten anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die houdt de moed er goed in. Zo zouden er meer moeten zijn.

  namasté... handje drukken mag niet meer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi initiatief. Ik vind het heel positief dat er zoveel mooie dingen gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De creativiteit van velen is groot en als die dan ook nog wordt aangewend om anderen te helpen, dan is dat grandioos.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a wonderful way to help people in this new crisis. It's a feel good situation for the community.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goede middag
  Voor iedereen staan wij om 13.00 uit te delen bij het wapen van stolwijk wij vragen alleen een vrijwillige bijdrage voor het benzine potje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.