Pan van Persijn


Een week of twee geleden hadden we al besloten om met het familiedagje te gaan wandelen in het Panbos in Katwijk en dat hebben we gisteren gewoon door laten gaan. We kwamen er vroeger veel en onze kinderen vonden het een leuk idee om er nog eens heen te gaan. Op het parkeerterrein was het druk maar al die mensen verspreidden zich heel snel in dat grote bos.

De Pan van Persijn, kortweg het Panbos genoemd is een wandel- en speelbos met eendenvijvers, speeltoestellen, een hertenkamp en mooie grasvelden.  Ook staat er een tankwal als overblijfsel van de Atlandtikwall en daar kan je over heen lopen wat onze kleinkinderen leuk vonden. Ja, het zijn alleen maar foto's van de kleinkinderen maar als oma kan je dat gewoon niet laten als er zo'n lekker stel om je heen dartelt. En het toont meteen hoe fijn het daar is voor kinderen.
 Al deze foto's gaan deze week naar de printcentrale zodat ik in het Franse huis weer recente afdrukken op de koelkast kan plakken.

Het plan was om aan het eind van de middag in het pas geopende Indonesische restaurant van een vriend van oudste te gaan eten maar dat leek ons niet zo verstandig. Geen probleem, er werd geregeld dat we de rijsttafel af konden halen in Gouda en we hebben in het huis van middelste heerlijk met zijn allen zitten eten.

Oh ja, we hebben niet geknuffeld. We gaven boxjes met de ellebogen.

Reacties

Marlou zei…
Wat een heerlijke vrolijke foto's van leuke, gezonde kinderen.
Blijf gezond! Lekker een frisse neus halen is belangrijk...

Liefs, Marlou
Bertiebo zei…
Dat je dat durfde... Wat is Saar ineens groot geworden zeg. En nóg leuker. De anderen ook hoor
In de weer zei…
Leuk Marthy zo met z’n allen in de bossen. En wat het knuffelen betreft, hier komen ze op zaterdag altijd eten en bij het vertrek zei ik dat we de kus maar achterwege moeste laten. We kunnen wel net als op school een voetknuffel geven, maar toen zei onze kleinzoon, nou oma dan doen we het Corona dansje. Beetje ingewikkeld maar het lukte, hartstikke leuk. Ja de jeugd verzint vanalles !
Marthy zei…
Leuk, een dansje!
Anoniem zei…
Gezonde buiten lucht! Ik heb gisteren alleen van manlief een zoen gehad voor mn verjaardag en het alleen met mn gezin gevierd deze keer.
Lies
Emie zei…
Lekker in de buitenlucht met het hele stel, goed idee! En je hebt weer een fantastische koelkastfoto!
Onliemie zei…
Heerlijke foto's. Ik hoop dat ze op je koelkast in Frankrijk geraken. Ik blijf er voor duimen! Onze vakantie met Pasen zal niks worden. De voorspelling is een volledige lockdown tegen einde van de week hier in België. Ergens hoop ik er wel op. Er zijn nog te veel domme Belgen die dit niet serieus nemen. En ik wil niets liever dan dat dit zo snel mogelijk achter de rug is. Blijf goed voor jezelf zorgen hé! xxx
Groot gelijk: lekker luchten met z'n allen. Het leest als een speelparadijs voor kinderen. Natuurlijk kun je niet genoeg krijgen van je kleinkinderen. Ze zijn allemaal in hun sas. Wat is Saar ineens groot geworden (en haar haar lang.) Wat een heerlijke familie!
Marthy zei…
Wij zouden a.s. weekend met twee bevriende Belgische vriendenechtparen in Gent zijn maar dat gaat natuurlijk niet door. Afgesproken is om met de Pasen elkaar in de Ardèche te ontmoeten maar ik ben bang dat dat ook niet gaat lukken. Of wij over twee weken weg kunnen wordt steeds penibler.
Marthy zei…
Saar is stevig maar ik vind haar niet echt lang. Luuk, die een panlat is krijgt ineens zulke lange jongensbenen. Heerlijk om ze zo te zien groeien.
Marthy zei…
Het verbaasde me om te zien dat het daar nog net zo leuk is als veertig jaar geleden.
Marthy zei…
Van harte Lies! Op mijn gezinsleden na ontvangen wij ook geen bezoek en gaan ook nergens heen.
Heerlijk foto-verslag!!
Sjoerd zei…
Daar moet ik bij Jeslynn niet mee aankomen, ze is dol op opa en wil zelf knuffelen. Zeker als ze een heel weekend hier is kun je contact niet vermijden.
Gezellig stel, blijmakende foto's zo!
Wat een schitterende foto’s Marthy! Schoondochter vliegt vanavond terug vanuit Frankrijk, benieuwd naar welk vliegveld ...... Duitsland heeft de grenzen gesloten voor Frankrijk ....
Marthy zei…
Dat laatste hoorde ik net in het journaal. Ik denk dat reizen over de grenzen steeds moeilijker gaat worden.
Bill zei…
Beautiful photos of your family. A nice day to be out in the fresh air and enjoy everyone's company. Everything is closed here and we are doing the social distancing and it seems like that will be the new normal for a while.
Have a wonderful new week, stay safe and healthy.
Marthy zei…
Thanks Bill, the same for you.