Doorgaan naar hoofdcontent

Kastruimte

Natuurlijk ben ik hartstikke blij met alle kastruimte in ons nieuwe appartement maar ik schrik er van hoe snel die kasten dichtslibben. Eerst hebben we de aanhanger leeggehaald en daar stonden al veel dozen in waarvan de inhoud een plek moest krijgen. Nu halen we telkens een paar dozen uit de berging waar ik dan weer mee aan de slag ga maar het eind is daar in die loods nog lang niet in zicht. Er komen nog wel een paar losse kastjes in huis te staan maar daar gaat echt niet veel in. Het zit er dik in dat ik nog wel een keer naar de kringloop rij. Ik was er vanmorgen trouwens nog om twee dozen met boeken die meegekomen waren uit Frankrijk weg te brengen. En de vitrage van het appartement, waar ze echt blij mee waren.  

Reacties

Sjoerd zei…
Hier zijn ze helaas niet zo blij met wat je brengt, ik denk dat het te goed gaat in de kringloop en ze alleen z.g.a.n. willen hebben.
Bertiebo zei…
Nog meer wegdoen dus... Ik ben ook aan een tweede ronde begonnen
Emie zei…
Voorlopig vind ik deze kast er netjes uit zien hoor.
Fijn om helemaal opnieuw te beginnen met het vullen van kasten. Alleen wat je echt gebruikt en wilt bewaren.
Marthy zei…
Ik voel die tweede ronde bij mij ook aankomen, Bettie.
Marthy zei…
Ik bracht boeken en vitrage en met beiden waren ze heel blij.
Marthy zei…
Haha ja, ik ben er ook heel tevreden over.
KnutzEls zei…
Kasten raken altijd te snel vol:-)
miekequilt zei…
Tja, misschien gewoon even een paar dozen dichtlaten? Nee, dat is natuurlijk geen oplossing. Lastig, want je had al zoveel opgeruimd en weggedaan.
Annelies zei…
Heerlijk van die kasten! Wat verzamelt men toch veel spullen zo in de loop der jaren, hè. Ik zit wel eens te piekeren hoe we dat ooit gaan doen als onze Franse stek helemaal leeggehaald moet worden. Dat worden dan ook heel wat bezoekjes aan de Kringloop. We hebben zoveel dubbele dingen! Nu ja, de huizen met inboedel en al verkopen maar!
Marthy zei…
Daarover zeggen wij altijd dat het aan de kinderen is om te beslissen wat ze er mee gaan doen.
Ger zei…
Je moet maar zó denken: het begin is gemaakt en de rest zal volgen.
Zou denk ik meer moeite hebben met kasten uitruimen,sorteren,inpakken wat mee moet/mag met verhuisdozen en wat weg mag omdat het overbodig is geworden,dan met kasten inruimen.
Kan enorm aan voor mij mooie spullen(met een verhaal of herinnering) hechten die we in de loop der jaren verzameld of geërfd hebben uit de familie.
Arme kinderen denk ik wel eens....
Ziet er keurig uit zo, houden zo zou ik zeggen
Anoniem zei…
Dan kom je er achter hoe handig je vorige huis was. Wij zijn ooit van een echt heel klein huisje naar een groter huis verhuisd en hadden toen zelfs, waar laten we het, hoe wat waar. In een groter huis bewaar je meer daar ben ik wel achter gekomen. In het kleine huis was ik makkelijker met weg doen. Af en toe doen we nu een opruimronde van overbodige spullen.
Enne bij Dorcas zijn ze idd blij met je spullen. Kringloop Gouda zeggen ze vaak; nee dat hoeven we niet. Terwijl ik het daar veel meer rommel vind wat ze hebben. Bij Dorcas is het gezellig en heerlijk snuffelen.
Lies
Marlou zei…
Ziet er keurig uit, Marthy.
En gelijk heb je: laat het niet dichtslibben.
Mijn principe is: iets er in?
Dan ook iets eruit. (Ik heb een heel klein huis!)

Groetjes!