Hangen

Wij hebben drie rugzakken en die worden alle drie regelmatig gebruikt. Ik vond het zonde om daarmee een hele plank in te ruimen dus ze werden opgehangen, Boven aan de muren is ruimte genoeg, je kan ze er zo afwippen en anders pak je een krukje. De derde rugzak hangt om de hoek en daar kon de wasmand nog makkelijk bij. Van die gewone goedkopen haken bij de bouwmarkt gekocht en Mart wilde dit karweitje vanmiddag wel even doen.

Je kan eigenlijk wel zeggen dat ik een hakenmens ben. Ook in ons vorige huis waar zoveel meer ruimte was liet ik Mart overal haken aanbrengen waar van alles aan kwam te hangen. En ook in ons vorige huis hingen mijn handtassen in de meterkast, haha. Dat is echt een prima plek voor handtassen, in de hal vlakbij de voordeur.  

Er kon in deze deuren niet geboord worden volgens mijn mannen dus ik gebruikte plakhaakjes, Dit klusje deed ik zelf en ik heb zelfs nog netjes uitgemeten waar de haakjes moesten komen en die plek schoongemaakt met wasbenzine. Instructies van zoon Bas.

Reacties

 1. Wat ben je toch lekker georganiseerd. Ik ben ook een haakjes mens en ook mijn tassen...ach je begrijpt het wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ook veel haken. Aan de droger, plakhaken voor de fijnwas en sokken. Handig toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook, vooral voor tassen. Ook sieraden hangen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, voor die sieraden had ik in het vorige huis van die handige rekjes van Ikea. Eens kijken of ze die daar nog hebben.

   Verwijderen
 4. Heerlijk alles organiseren, ik hou er ook van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar zou ik nou nooit aan denken. Lekker handig zo. Jou overkomt vast niet, wat hier gebeurt, onze rugzakken zijn kwijt. We hoopten dat ze in de caravan zouden liggen, maar helaas... Nu maar weer verder gaan zoeken en dan misschien ook maar aan haken hangen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, gelukkig spaart mijn vrouw geen tassen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, die haken zijn erg handig. Mijn kettingen - het zijn er nogal veel - hangen aan de binnenkant van een kastdeur. Heb zelf alleen nog maar een rugtas, die bij niet-gebruik naast mijn stoel staat, en ook nog een zwart tasje voor ontzettend deftige gelegenheden. Ik heb een boodschappentas in de auto liggen en twee opvouwbare kratjes. That's it. De rest is weg-geontspuld :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die tasjes, zucht...die heb ik al zo lang, ik kan er nog geen afscheid van nemen en soms gebruik ik er nog eentje. Ach, ze hangen daar niet in de weg.

   Verwijderen
 8. Ik ben wel georganiseerd maar heb weinig haakjes, ook weinig tassen trouwens

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.