Snoertje weg werken

Net zoals in ons vorige huis komt de zitbank in de ruimte te staan, niet tegen een muur. Vind ik mooi. Maar dan moet je van te voren wel beslissen waar je eventuele lampen komen en dan zal je ook wat met die snoeren van die lampen moeten doen want je benen breken over losliggende snoeren in je looppad is niet de bedoeling. Gelukkig hadden wij hier al ervaring mee dus we wisten hoe het moest. En wat dan ook helpt is een zoon die tussen twee klussen door vanmorgen even bij zijn ouders binnen stapt met de juiste apparatuur en dat klusje even klaart.

Hij heeft met een geweldige slijpmachine waar gelukkig ook een stofzuiger aan, in of op zit, dat weet ik niet zo precies, een ondiep sluifje in de vloer gefreesd. Stekker van een snoer in het stopcontact waarna het snoer in die sluif geduwd werd.

Morgen wordt de vloer er over gelegd en daarna wordt er een stekkerdoos aan het snoer gezet. Bank erop en ik kan daar vandaan twee lampen aansluiten. Nog mooier is een verzinkt stopcontact maar dat ging niet. Daar moet je een gat voor frezen en dat durfden we niet aan omdat we niet weten waar de diverse leidingen lopen.

Dit voldoet prima, ook al omdat ik nooit de neiging heb om met meubels te gaan schuiven om een kamer anders in te richten.

Reacties

 1. O ja, hier de zitbank ook in de ruimte.
  We hadden daarom ook, een bank gekocht die er aan de achterkant mooi uitziet of ik kan beter zeggen, het zou jammer zijn wanneer je de achterkant niet zou zien.
  Lekker hoor, een zoon die even binnen wipt om een klusje te klaren.
  Het schiet al lekker op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klusjes klaren.. of láten klaren, zo bevredigend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, Marthy. Daar zou ik nou nooit aan gedacht hebben. Het wordt al lekker jullie eigen stekkie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, een bank vrij in de ruimte is zo mooi. Heerlijk dat jij altijd van die handige mannen in de buurt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn handige mannekes... Bij ons lukt het niet om een bank in de ruimte te krijgen, daarvoor is de kamer te klein.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.