Brandschoon

De keuken is de enige plek in huis die nu brandschoon is is. Ik had de kastje aan de binnenkant al schoongemaakt en gedeeltelijk ingericht, een deel van mijn servies en de pannen ontbreken nog. Mart was gisteren klaar met het sausen van woonkamer en keuken dus nu kon in de buitenkant ook doen. Alles blinkt me tegemoet, daar krijg ik een heel tevreden gevoel van. Juist vanmorgen kwam ik de doos met de glazen voorraadpotten tegen in het schuurtje van onze dochter dus die konden meteen op hun plek. Ik heb ze al eeuwen en vind ze nog te leuk om weg te doen. 

Je zou denken dat het dienblaadje, de afwasborstel en de flacon met handzeep op kleur bij elkaar zijn gezocht. Niets is minder waar, dit is puur toeval. Maar wel leuk toeval, dat mag ik wel.

Reacties

 1. Glazen potten blijven mooi, decoratief en je ziet meteen wat erin zit.
  Ik heb de mijne ook al heel lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurencombinatie van spatscherm en keukenattributen. Ziet er nu al geweldig uit. Ik ruimde gisteren de glazen servies kast in de keuken uit en op. Kan ik ook dagenlang blij van zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gezellig Marthy. Mooie kleuren, een frisse keuken, nu de rest nog. Maar ik denk zo dat het allemaal leuk en gezellig wordt. Alles op zijn tijd hè..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ja, daar ben ik ook blij mee, de kleur is helemaal naar mijn smaak. Het zat er al, evenals de keuken waar we dus niets aan hoefde te veranderen.

   Verwijderen
 5. Dat ziet er mooi uit Marthy. En wat een vrolijk dienblad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is wel geluk hebben dan, een keuken en kleuren naar je zin als je een huis koopt. Je gebloemde spulletjes passen er goed bij. En glazen voorraadpotten zijn tijdloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Glazen voorraadpotten zijn verrekt handig. Ik bewaar er mijn gesorteerde schelpen in (-: Je keuken ziet er gezellig en brandschoon uit. Geniet van je nieuwe thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het blinkt als een Spiegeltje:-)
  En glazen potten, zeker de oude snoeppot met bewerkte deksel doen het altijd goed in de keuken.Je kan er instoppen wat je wil het staat altijd leuk.
  Heb er ook een,nog van mijn schoonmoeder geweest, helaas niet meer helder van glas, denk aangetast door azijn, heb nooit anders gezien dan dat zij er de zure bommen in bewaarde.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gezellig die kleurtjes. En die potten horen er gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je glazen voorraadpotten zijn mooi en ook nog eens erg praktisch. Het dienblad van Rice past inderdaad mooi bij de rest. (we hebben deze ook bij ons in de winkel ;-) ....... )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kocht dit dienblaadje in een heel leuk winkeltje in Gouda waar ik was met schoondochter Chris. Ze hadden er ook veel tweede hands spulletjes, ik zal er zeker nog eens binnen lopen. Jij werkt dan in een leuke winkel, Alet.

   Verwijderen
 11. Steeds een stapje verder! Het gaat er gezellig uitzien..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het echt een plaatje. Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.