Doorgaan naar hoofdcontent

Brandschoon

De keuken is de enige plek in huis die nu brandschoon is is. Ik had de kastje aan de binnenkant al schoongemaakt en gedeeltelijk ingericht, een deel van mijn servies en de pannen ontbreken nog. Mart was gisteren klaar met het sausen van woonkamer en keuken dus nu kon in de buitenkant ook doen. Alles blinkt me tegemoet, daar krijg ik een heel tevreden gevoel van. Juist vanmorgen kwam ik de doos met de glazen voorraadpotten tegen in het schuurtje van onze dochter dus die konden meteen op hun plek. Ik heb ze al eeuwen en vind ze nog te leuk om weg te doen. 

Je zou denken dat het dienblaadje, de afwasborstel en de flacon met handzeep op kleur bij elkaar zijn gezocht. Niets is minder waar, dit is puur toeval. Maar wel leuk toeval, dat mag ik wel.

Reacties

In de weer zei…
Glazen potten blijven mooi, decoratief en je ziet meteen wat erin zit.
Ik heb de mijne ook al heel lang.
Emie zei…
Mooie kleurencombinatie van spatscherm en keukenattributen. Ziet er nu al geweldig uit. Ik ruimde gisteren de glazen servies kast in de keuken uit en op. Kan ik ook dagenlang blij van zijn.
miekequilt zei…
Wat gezellig Marthy. Mooie kleuren, een frisse keuken, nu de rest nog. Maar ik denk zo dat het allemaal leuk en gezellig wordt. Alles op zijn tijd hè..
Bertiebo zei…
Mooi kleur onder de kastjes!
Marthy zei…
Ja, daar ben ik ook blij mee, de kleur is helemaal naar mijn smaak. Het zat er al, evenals de keuken waar we dus niets aan hoefde te veranderen.
Marleen zei…
Dat ziet er mooi uit Marthy. En wat een vrolijk dienblad!
Dat is wel geluk hebben dan, een keuken en kleuren naar je zin als je een huis koopt. Je gebloemde spulletjes passen er goed bij. En glazen voorraadpotten zijn tijdloos.
Sjoerd zei…
Dat ziet er heel gezellig uit.
Glazen voorraadpotten zijn verrekt handig. Ik bewaar er mijn gesorteerde schelpen in (-: Je keuken ziet er gezellig en brandschoon uit. Geniet van je nieuwe thuis.
Ger zei…
Het blinkt als een Spiegeltje:-)
En glazen potten, zeker de oude snoeppot met bewerkte deksel doen het altijd goed in de keuken.Je kan er instoppen wat je wil het staat altijd leuk.
Heb er ook een,nog van mijn schoonmoeder geweest, helaas niet meer helder van glas, denk aangetast door azijn, heb nooit anders gezien dan dat zij er de zure bommen in bewaarde.
Marthy zei…
Oh, zure bommen, die grote....heerlijk.
KnutzEls zei…
Gezellig die kleurtjes. En die potten horen er gewoon.
Je glazen voorraadpotten zijn mooi en ook nog eens erg praktisch. Het dienblad van Rice past inderdaad mooi bij de rest. (we hebben deze ook bij ons in de winkel ;-) ....... )
Elizabeth zei…
Steeds een stapje verder! Het gaat er gezellig uitzien..
Griemmank zei…
Ik vind het echt een plaatje. Mooi gedaan!
Marthy zei…
Ik kocht dit dienblaadje in een heel leuk winkeltje in Gouda waar ik was met schoondochter Chris. Ze hadden er ook veel tweede hands spulletjes, ik zal er zeker nog eens binnen lopen. Jij werkt dan in een leuke winkel, Alet.