Doorgaan naar hoofdcontent

Adempauze

Onze bouwvakkers zijn vertrokken. Zij hadden nog een dringende andere klus en gaan dan vakantie vieren. Half augustus komen ze terug om de badkamer te renoveren en de keuken te plaatsen. Ik vind het wel goed zo, het geeft ons een een flinke adempauze en de rust om het een en ander op te ruimen, wat we vandaag al flink hebben gedaan. Mart heeft onze binnenplaats aangepakt, alweer een aanhanger vol voor de déchetterie en ik heb de tuinkamer opgeruimd en schoongemaakt. We hadden daar veel spullen opgeslagen die ik nu verhuisd heb naar de woonkamer, die gaan we voorlopig toch niet gebruiken. En zoals je kan zien hebben we daar ruimte genoeg.

Reacties

Emie zei…
Dat is geen kamer maar een zaal! Geniet maar van je adempauze enne.. misschien heb je wel een bank in de tuin? Over boeken hoef ik me geen zorgen te maken, geloof ik.
Joop van Mijncamper zei…
Deel kamer is iets hoger betgld. Bewust neem ik aan. Gewoon nieuwsgierigheid :). Mooie ruimte
Marthy zei…
Heerlijke ligstoelen, een bank en nog een schattig bankje, waar ik deze week nog een foto van zal plaatsen. En Emie, ik ben voorzichtig begonnen met tijdschriften, om er weer in te koemn.
Marthy zei…
Goed gezien Joop! Ik zal erop terug komen in mijn blog.
Het is allemaal zo herkenbaar. Het wordt wel mooi en wat zullen jullie blij zijn met de rust. Als de werkers bezig zijn wordt je dag bepaald en als ze weg zijn merk je pas wat een inbreuk op je rust en privacy het heeft. Maar het hoort er natuurlijk bij. Geniet maar lekker van de zomer en zelf klussen is ook leuk. Groeten van Lilian

Marthy zei…
Lilian, wat fijn dat je begrijpt wat het teweeg brengt om voortdurend werkers over de vloer te hebben. Terwijl we nu toch bezig zijn genieten we ons te pletter!!