Zondagmiddag geluk

Nadat we in een restaurantje niet ver bij ons vandaan een lekkere lunch gebruikt hadden was dit voor de rest van de zondag ons uitzicht. We zijn allebei weer eens in een boek begonnen. Verder valt er vandaag niets te melden, behalve dan dat het heerlijk weer is en we een kleurtje hebben gekregen.

Reacties

 1. Wat een heerlijkheid en wat goed dat jullie de rust hebben genomen!
  Wij zijn de hele middag bij de Kievit in Berkel en Rodenrijs geweest, die speeltuin met zwembaden en inmiddels ook een watertuin en een modderwater hoek...Je kunt wel raden waar onze kinderen te vinden waren! Ik zal een foto doorsturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat jullie daar waren, die speeltuin waar ik met Thijs naar toe ging. Bas en Chris waren met Luuk ook al in een speeltuin vandaag, toch niet dezelfde?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yes!!!!Rust en een boek, meer dan verdiend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De oogjes vielen wel af en toe dicht onder het lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi ziet het er uit! Groot gelijk dat jullie af en toe een boek pakken. Vanochtend vroeg was ik op een brocante en kocht daar twee naslagwerken over de "Empire" periode, die ik prachtig vind. Ik was het behoorlijk zat, want we hebben ver gereden. Daarna heb ik me lekker in de kussens gevleid en ben ook gaan lezen. Heerlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar ondanks het verre rijden toch gescoord, Lilian, en dan ben je tevreden, niet waar?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy