Doorgaan naar hoofdcontent

Randonneurs

Mart en ik hebben hard moeten werken om alles op tijd klaar en schoon te krijgen, het leek bij ons wel een aflevering van 'Ik vertrek'. Zulke dagen moet je niet al teveel hebben, slecht voor je gestel. Maar de voldoening was groot. Gasten die zeggen dat het een prachtig onderkomen is, die je eten heerlijk vinden en waar we lang mee hebben zitten tafelen. Het stelletje grappenmakers hierboven waren gasten van Marie-Christine die bovenop ons muurtje gezellig een pilsje zaten te drinken. Hadden ze bij mij gehaald, want Marie drinkt geen alcohol (meer) en schenkt blijkbaar ook niet aan haar gasten. Als je hondentdertig kilometer in het bergachtige landschap van de Ardêche in de benen hebt zitten mag je van mij wel een pilsje!

Reacties

Emie zei…
En nou maar snel naar bed Marthy, morgen weer een drukke dag. Als ik denk aan al die bedden die je moet verschonen krijg ik nog meer respect dan ik al had!Leuke foto.
wietske zei…
Wat een feest en voldoening! Je kan er ook nog een klein kroegje beginnen....animo is er al.
Probeer er ook een beetje van te genieten, dat hebben jullie verdiend!
Ineke zei…
Nog even en je krijgt je eerste Michelin-ster van mij! Vandaag de groetjes van je LOGO-vrienden. Je wordt nog steeds gemist!
Maria zei…
Een ware tour de force! Vooral voor jullie bedoel ik! En vanavond weer. Succes en sterkte!
Neem er maar een pilsje op!
Maria
Marthy zei…
Het koken kostte me natuurlijk geen enige moeite, maandenlang voor mijn bouwvakkers gekookt!
En die was, zonnig en een windje, zo droog en direct weer op de bedden. Aan strijken heb ik maar niet gedacht!