Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn broer

Mijn broer, onze oudste, is vandaag overleden, achtenzestig jaar oud. Half april kreeg hij te horen dat er alvleesklierkanker was geconstateerd en genezing niet meer mogelijk was. Verleden jaar was hij met zijn vrouw op bezoek in de Ardêche, voor de eerste keer in Frankrijk en wat hebben ze genoten. Hij was een vakman timmerman en heeft in die week Mart veel goede tips gegeven voor de aanstaande verbouwing. Hij leefde erg mee en las trouw mijn blog. Als het af is kom ik kijken, zei hij.

Reacties

astrid zei…
lieve Marthy en Mart, wat is het toch een vreselijke ziekte je hoort niet anders en nog zo jong ook. Het enige positieve eraan is dat hij geen lange lijdensweg heeft gehad maar toch, missen kun je ze niet. Ik wens jullie en de familie heel veel sterkte en gecondoleerd met dit verlies. Een lieve groet van ons.
Emie zei…
Ach wat afschuwelijk en verdrietig. Nog niet zo lang geleden schreef je er op je blog al over. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor jou en de familie.
Marthy zei…
Dank je Astrid, voor je lieve woorden.
Dees zei…
Heel veel sterkte bij het afscheid en de verwerking van dit verlies.
Ik hoop dat je wat troost en kracht kunt vinden in de mooie natuur en het prachtige landschap.
Dat heeft mij geholpen toen mijn papa op zijn 63e zomaar overleed.
Lieve groet, Dees
Ineke zei…
Lieve M & M. Wat is dat snel gegaan. Gecondoleerd met dit verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze verdrietige dagen.
Wat vreselijk voor jullie. Het lijkt met zo moeilijk om iemand die zo dicht bij je staat te verliezen. Ik wens jullie heel veel sterkte toe en wil jullie condoleren met dit verlies. Dag, Lilian
Marianne zei…
Lieve Marthy, ik doe dit eigenlijk liever niet via je blog, maar je deelt het met ons en ik wil jullie mijn medeleven betonen. Heel veel sterkte met het verlies. liefs
Unknown zei…
Wat verdrietig, Marthy, ik wens je veel sterkte en kracht toe dit verlies te verwerken.
liefs, Elly
an zei…
Marthy en Mart

Heel veel sterkte heel triest

zoo jong nog Gr Ed An
Andre zei…
Hallo Marthy en Mart,

Gecondoleerd met het verlies van jullie broer en zwager. De inzameling voor kankeronderzoek die vandaag en morgen op de Alpe D'huez plaats vind komt voor hem helaas te laat. Veel sterkte gewenst.
Marthy zei…
Bedankt allemaal voor jullie lieve condeolances, het sterkt me.
Joop van MijnCamper zei…
Marthy en Mart,
Wat een verdrietig bericht. Veel sterkte met verwerken en denk aan de mooie herinneringen die er zullen zijn
Anoniem zei…
Lieve Marthy en Mart,

Gecondoleerd met het overlijden van je broer/zwager, wij hoorden het pas vandaag van Anja en Kees.
Wij wensen jullie heel veel sterkte toe en kracht om dit verlies te verwerken, wat wij lezen is het wel heel snel gegaan.
Nogmaals heel veel sterkte!!
Liefs en groetjes,
Barrie en Ina